miércoles, 10 de febrero de 2010

Club Atletisme MONTORNÈS TAMBÉ ES CLASSIFICA PEL NACIONAL DE CROSS CURT 10-02-2010

EL CA MONTORNÈS TAMBÉ ES CLASSIFICA PEL NACIONAL DE CROSS CURT

Tot i la baixa del que va ser el millor montornesí fa dues setmanes al campionat de Catalunya de cors llarg (Lluis Aguilar), el club atletisme Montornès ha aconseguit durant la disputa del Campionat de Catalunya de cros curt a Canovelles una de les 4 places que dona accés al

campionat d’Espanya. Els montornesins capitanejats pel duatleta Victor del Corral, 12è, van aconseguir ser quarts a la classificació per clubs per darrera del campió l’ ISS Hospitalet, el F.C.Barcelona que va fer 2n i el Sabadell que va completar la zona de podi. Darrera de del Corral els altres atletes que van aconseguir puntuar pel club vallesà van ser Elias Resina 14è, Iván Limia 22è i Luís Moreno 39è. Els montornesins i el F.C.Barcelona son els dos únics clubs que ha aconseguit classificar l’equip de cros curt i cros llarg pel campionat d’Espanya de cros per clubs que es disputarà el proper 28 de febrer a Haro (la Rioja) i on l’Atletisme Montornès intentarà classificar-se entre els 20 millors clubs de l’estat.
Aquest campionat de Catalunya coincidia amb la disputa del 8è cros de Canovelles i l’escola d’atletisme del Club Atletisme Montornès va anar al complert. Els més petits van aconseguir molt bons resultats. Destaca la victòria de la benjamí Berta Vives i el tercer lloc de l’aleví Younes El Oukili. Els resultats complerts els podeu trobar a: http://www.fcatletisme.cat/Cros/cros2010/resulcatcroscurtclubs7210.pdf --