Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

miércoles, 3 de febrero de 2010

Gerard Ruiz club atletismo Montornès Bronze al CAMPIONAT CATALUNYA CADET 03-02-2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET PISTA COBERTA

Aquest dissabte 30 de gener, s’ha celebrat la quinzena edició del Campionat de Catalunya Cadet en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès.
Els representants del CA Montornès Gerard Ruiz i Edgar González varen aconseguir un resultats destacables.



Gerard va disputar les proves de triple salt i llançament de pes.
En la prova del triple salt va aconseguir una formidable medalla de bronze, aconseguint una millor marca de 11,96 m. aconseguida a l'últim salt i millorant en 60 cm la seva plusmarca anterior.
En el llançament de pes no va poder demostrar la seva marca de 11,77 m, que l'haguessin situat molt aprop del pòdium de l'especialitat i es va haver de conformar amb la 5ena posició i un millor llançament de 11,20 m.
Per la seva part, Edgar González va aconseguir saltar l'alçada de 2,25 m en el salt amb perxa i finalitzar així en 10ena posició. Edgard va intentar els 2,40 m. que significaria la seva plusmarca personal però no va tenir èxit.

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA

Aquest diumenge 31 de gener s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta a El Prat del Llobregat, organitzat pel el Club Pratenc Associació d'Atletisme amb el suport de l'Ajuntament la Ciutat.
L'únic representant de l'entitat montornesina fou en Jordi Subirà en la prova dels 20 km, on va finalitzar 12è amb una marca de 1:52:37 s.
Cristóbal García Espinosa

Cap de Prensa

Club Atletisme Montornès



No hay comentarios: