Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 11 de marzo de 2010

Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i l’Hospital de Granollers renoven la seva col·laboració. 11-03-2010

La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i l’Hospital de Granollers renoven la seva col·laboració.


Es presenta el “dorsal zero” per que tothom que ho desitji pugui sumar la seva aportació a la de la Mini Solidària, que destinarà la seva recaptació a l’àrea de pediatria de l’Hospital de Granollers.
El Dr. Morlans realitzarà la conferència de salud i activitat física el divendres 26 a l’Ajuntament de Montornès.
Els representants de l’Hospital General de Granollers i de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca van acordar la pròrroga del conveni de col·laboració subscrit l'any passat pel qual l'organització de la Mitja fa donació de tota la recaptació de la Mini Marató Solidària.

L'Hospital va adquirir amb els diners de la passada edició dues butaques amb fre de posicions per tal de fer més confortable l'estada dels acompanyants dels infants ingressats a l'àrea de pediatria. José Ríos, guanyador de la mitja del 2009, també va donar el seu premi per aquesta causa.



A l'acte van ser presents, el Sr. Sr. Carles Pla (director de l'Observatori per la Salut Carles Vallbona), el Dr. Morlans (responsable de cures paliatives de l’Hospital de Granollers) i el Sr. Josep Albert Petit (director de Cursa de la Mitja). El conveni de la Mitja amb l'Hospital de Granollers inclou la col·laboració del personal mèdic del centre pel dispositiu sanitari de la Mitja Montornès, que serà coordinat entre la Creu Roja de Granollers i el personal hospitalari, amb un desplegament de 30 persones i 7 vehicles sanitaris, entre ambulàncies, clíniques mòbils, etc.

També, dins la col·laboració entre l’organització de la Mitja i l’Hospital de Granollers, tindra lloc la conferència de salut i activitat física, a càrrec del Dr. Morlans, el divendres 26 de març a les 19 hores a la sala d’actes de l’Ajuntament de Montornès del Vallès, amb accès obert i gratuït per tothom.

Les inscripcions a la Mini Solidària de Montornès són a la venda per 3 euros i tenen un límit de 400 participants. Les curses, dividides en diferents distàncies i categories segons les edats, tindran lloc el dissabte 27 de març a la tarda a la Plaça Picasso de Montornès del Vallès. Els punts de venda presencials són els mateixos que la Mitja i a més a la llibreria Nati de La Roca del Vallès, el pavelló d'esports de Vilanova del Vallès i a Ràpid la Quintana de Montmeló. Aquest any també es poden realitzar inscripcions per internet.

Tots els participants de la Mini Solidaria rebran una samarreta i un lot d’obsequis dels patrocinadors (Henkel, CocaCola i Nocicao) i seran premiats els tres primers de cada categoria.

Com a novetat d’aquest any, la Mini Solidària inclou el “dorsal zero”, pel qual es dona l’oportunitat a totes les persones, entitats i empreses que col·laborin i afegeixin la seva aportació a aquesta causa. La informació per realitzar les donacions pel “dorsal zero” és disponible al blog de la mini:
http://minisolidaria.wordpress.com/
Més informació de la Mitja al web oficial de la cursa: http://www.mitjamontornes.com/


No hay comentarios: