miércoles, 3 de marzo de 2010

Patricia Purificación Medalla D'ARGENT AL CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL 03-03-2010

PATRICIA PURIFICACIÓN MEDALLA D'ARGENT AL CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL PISTA COBERTA
Aquest dissabte, 27 de febrer, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya en Pista Coberta Infantil a Vilafranca del Penedès. L'atleta representat del C.A. Montornès fou Pau Martí en la prova dels 60 metres llisos on va acabar en una excel·lent 8ena posició en la seva primera participació en un Campionat de Catalunya. Pau va quedar segon de la seva semifinal amb una marca de 8"77 s. marca que no va superar a la final per 4 centèsimes.

CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL PISTA COBERTA
El passat diumenge, 28 de febrer, es van celebrar els Campionats de Catalunya Juvenils en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès. Quatre atletes del C.A. Montornès van participar, el resultat més destacat va arribar de la mà de Patricia Purificación que va aconseguir la medalla d'argent als 60 metres llisos amb 8"08 s. La mateixa atleta també va destacar en els 200 metres llisos i en el triple salt acabant en les dues en 5ena posició amb 27"70 s. i 10,85 m. respectivament.
Artur Bossy per la seva part va demostrar que es manté en un bon estat de forma va acabar els 3000 metres llisos en 5ena posició amb 9'10"05 s molt aprop del seu millor registre.
Alejandro Martos va realitzar les semifinals dels 60 metres llisos, i no va accedir a la final. En el triple salt va arribar fins al 11,93 metres que li atorgaren una merescuda 7ena posició.
Per finalitzar Sandra Quintanilla va llençar fins a 8,54 metres el pes i va acabar en 8ena posició.--