Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

miércoles, 5 de mayo de 2010

Atletisme MONTORNÈS sube a PRIMERA DIVISIÓN CATALANA 05-05-2010

EL CLUB ATLETISME MONTORNÈS PUJA A PRIMERA DIVISIÓ


Qui ho havia de dir, quan a l’octubre érem a tercera divisió, que en tan sols 7 mesos aconseguiríem l’ascens a la màxima categoria catalana. La jornada final viscuda a Tarragona aquest diumenge serà difícil d’oblidar per tots els atletes de l’Atletisme Montornès. I es que vam viure una final molt més ajustada de lo esperat ja que durant tot el matí les distancies entre els 4 equips que optaven a l’ascens eren mínimes arribant a estar empatats tots 4 en diverses ocasions.
A falta de les dues proves de relleus encara estava tot per decidir.


Fins aquí l’atletisme Montornès havia guanyat un total de 6 proves:
els 1.500m amb Elias Resina, els 5.000m.llisos amb Artur Bossy, els 3.000m obstacles amb Iván Limia, el salt de llargada i d’alçada guanyades les dues per Fran Garcia i el llançament de disc per Oscar Basanta. La diferencia amb la temporada passada es que aquest any tenim un equip molt més competitiu i a les proves que no guanyàvem aconseguíem puntuar bastant alt.
No voldríem destacar a ningú per sobre dels altres, per que tothom a posat el seu granet de sorra, però no volem deixar d’agrair la dedicació i entrega de Cristóbal Garcia, que desprès d’un mes de lesió a fet lo impossible per estar en aquesta final tot i les fortes molèsties que tenia, tot un exemple per als joves de l’escola. Joves que degut a les 3 baixes d’última hora, tot i partir només com a suplents es van convertir en veritables protagonistes de l’ascens ja que van ser els encarregats de culminar la gesta fent una molt bona cursa de relleus. Amb aquesta cantera podem estar tranquils perquè tenim el futur més immediat en bones mans.

La classifiicació final va acabar de la següent manera:

1r C.A.Mollet 182p (nou equip de primera)
2n Atletisme Montornès 173,5p (nou equip de primera)
3r C.A.Tarragona 166,5p
4t Unió Colomenca 163p

Com no volem descuidar-nos de ningú... moltes felicitats a Josep Campins, Sergi Samón, Arnau Herrera, Sergio Carrillo, Ángel Sánchez, Edgar González, José Antonio Picazos, Oscar Basanta, Fermín Bellido, Cristóbal García, Juanma Moreno, Marc Pruna, Christian García, Jordi Subirà, Sebastián González, Fran García, Alejandro Martos, Gerard Ruiz, Albert Lapuente, Elías Resina, Luis Moreno, Iván Limia, Artur Bossy i a tots els que per un o altre motiu no van poder estar el dia de la final però que han contribuït d’una o altra manera a aquest històric ascens.
Des del club continuarem treballant per que vosaltres pugueu gaudir i fer-nos gaudir del millor atletisme.

RESULTATS DE LA FINAL:
http://www.fcatletisme.cat/Pairelliure/pairelliure2010/lligacat2010/resullligacat2amtarragona2510.pdf

FOTOS DE LA FINAL (Per Artur Bossy):
http://picasaweb.google.es/atletismemontornes/FINALLLIGACATALANAASCENSA1a
Durant avui i demà acabarem de penjar totes les fotos.--

Ivan Limia Boo
Delegat equip de lliga
Club Atletisme Montornes



No hay comentarios: