domingo, 9 de mayo de 2010

Partidos CB VILA Montornès basquet finde 08 / 09-05-2010. Por Xavi Espin

SOTS21
CB ALISOS - CBV MONTORNÈS 48 - 40

Finalitzem la temporada amb els objectius assolits, derrota polèmica sense conseqüències, on les decisions arbitrals del final del tercer quart, anul.lant un triple sobre la botzina i les posteriors protestes, han decantat el marcador del costat local. Destaquem l´actuació dels nostres pivots Francesc Querol (16) i Alejandro Domínguez (10).

JUNIOR

SFERIC TERRASSA - CBV MONTORNÈS 82 - 44

Partit sense història, que ha dominat a plaer l´equip local. Entrega total dels jugadors del Oriol Subirà, en especial del capità, Victor Moreno, que jugava el seu últim partit amb el Vila.

CADET A

ACB PALAU - CBV MONTORNÈS 61 - 52

Encontre molt treballat, on només un mal tercer quart ha deixat sense opcions els nostres. L´últim quart ha donat peu al optimisme amb un parcial de 0 -14 que no ha estat suficient.

CADET B

SANT ANDREU DE NAZARET - CBV MONTORNÈS 60 - 49

La manca d´intensitat i un període de tres setmanes sense competició, afegits a 40 minuts contra defensa zonal fan imposible guanyar un rival directe.

El proper diumenge 16 de maig, de 10 a 14h, al pavelló esportiu municipal, jornada informativa i de portes obertes, on podreu formalitzar pre-inscripcions, gaudir de sorpreses, descomptes i bon bàsquet...