jueves, 17 de junio de 2010

Resultats Campionat de Catalunya de atletisme Benjamí-Aleví-Infantil 12-06-2010

Resultats Campionat de Catalunya Benjamí-Aleví-Infantil 12-06-2010
Aquest dissabte 12 de juny s’ha celebrat la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a l'Estadi Moisés LLopart del Prat del Llobregat. S’ha pogut viure una gran jornada d’atletisme de promoció amb un bon nivell dels atletes del C.A.Montornès.

A la categoria Benjamí a la prova dels 60 metres llisos Gerard Gallardo va aconseguir acabar en la 7ena posició amb una marca de 10"11. Als 1000 metres marxa Israel Ferron fou 11è amb un crono de 6'53"11 seg. En llançament de pilota Iván Pérez va arribar fins els 19,52 metres que li atorgaren la 9ena posició, a l mateixa prova però en categoria femenina Lia González va ser 8en amb 15,47 metres.

En Aleví masculí cal destacar la 4rta posició de Alex Pérez en llançament de pilota amb 30,40 metres. L'altre aleví representant del C.A.Montornès Miquel Corbera va acabar en 11ena posició a la prova dels 600 metres llisos amb 1'57"04 seg.
El grup mes nombrós en quant a participants del club vallesà fou l'infantil. Les proves de llançament van tenir com a destacat a Daniel Pérez, que va aconseguir acabar en 6ena posició al llançament de martell amb 18,75 metres i 8è al llançament de disc amb 21,54 metres. A la mateixa prova de martell Pau Page també va destacar acabant 7è amb 18,56 metres, millorant la seva marca personal en 2 metres.
A les proves de fons i mig fons, van tenir un meritori 6è lloc a càrrec de Gabriel Bossy als 1000 metres llisos amb 3'21"72 seg i un 11è de Núria Carbonell als 3000 metres llisos amb 13'36"57 seg.
En velocitat Pau Martí es va quedar a tan sols 2 centèsimes de segons d'accedir a la gran final dels 80 metres llisos, y va acabar 9è amb 11"11 segons. El mateix atleta va realitzar el triple salt arribant fins els 9,11 metres que li atorgaren una 11ena posició.--