Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

martes, 6 de julio de 2010

Campionat de Catalunya Juvenil Estadi Municipal d'Amposta. 04-07-2010. Atletisme Montornès

El passat diumenge 4 de juliol, es va disputar la quinzena edició del Campionat de Catalunya Juvenil a l'Estadi Municipal d'Amposta.

Amb un bon nivell de marques general.

Patricia Purificacción va fer bronze als 100m.ll amb un fantàstic temps de 12.97 amb un vent en contra de -1.5, cosa que li sona molt bones prespectives per aquest gran final de temporada, però es que per la tarda va córrer els 200m.ll amb final directa amb un temps de 26.82 amb un vent en contra de -1.4, treient més d'un segon a la tercera classificada i estan ben aprop de penjar-se l'or. Això fa pensar en un bon resultat de cara al 200m.ll del campionat d'Epanya que es celebrerà aquest cap de setmana a Nerja.

Sandra Quintanilla va pujar a dalt de tot del podi a la prova de lançament de disc, amb un millor tir de 31.28m, superant en més de 2m la segona classificada.

Artur Bossy va guanyar en una cursa tàctica el 5000m.ll amb una marca de 15.47.87, cosa que fa pensar en les seves grans possibilitats de cara al Campionat d'Espanya.

Josep Campins debutava al seu 1r Campionat de Catalunya a la prova de 400m.ll i ho va fer amb marca personal 55.02, obtenint així un lloc per la final, que finalment no va poder córrer degut a un "cop de calor" que va patir just al acabar la prova.

Finalment, Alejandro Martos, va fer marca personal de la temporada amb un únic salt vàlid 12.13m.