Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

martes, 13 de julio de 2010

Fran Garcia DOBLE MEDALLISTA AL CATALÀ ABSOLUT 06/07-07-2010. Atletisme Montornès

FRAN GARCÍA DOBLE MEDALLISTA AL CATALÀ ABSOLUT
El saltador del Club Atletisme Montornès Fran Garcia va tenir una sensacional actuació a la final del campionat de Catalunya absolut disputat el 6 i 7 de juliol a l’estadi municipal de Mataró al aconseguir guanyar dues medalles a les proves de salt de llargada i triple salt.
Garcia que arribava a aquest final de temporada amb un bon estat de forma va demostrar que es un dels millors saltadors catalans del moment i el primer dia de competició va aconseguir la

medalla d’argent al triple salt amb un magnífic salt de 14,99m. Aquesta marca l’ha deixat a les portes de disputar el que hagués estat la seva primera final estatal absoluta ja que l’últim atleta a entrar a la final que es disputarà el proper cap de setmana a Avilés ho ha fet amb una marca de 15,05m. Amb les bones sensacions de la primera jornada es va plantar el segon dia a la que en principi era la seva prova forta, el salt de llargada. El montornesí tot i estar una mica per sota de la seva marca personal va saltar uns bons 6,76m que li van valer la medalla de bronze.
Aquestes dues medalles demostren el bon moment pel que passa l’Atletisme Montornès ja que feia 5 anys des de que Iván Limia va aconseguir’última guanyant la plata als 5000m. llisos.
L’altra atleta que va acompanyar a Garcia a la final d’aquest campionat va ser el mig fondista Elias Resina que va quedar 10è a la prova dels 1.500m amb una marca de 4’03”03.--