Tres MONTORNESINS A L'ESTATAL JUVENIL. ARTUR BOSSY 6è D'ESPANYA. 13-07-2010

ARTUR BOSSY

PATRICIA PURIFICACIÓN
TRES MONTORNESINS A L'ESTATAL JUVENIL. ARTUR BOSSY 6è D'ESPANYA
Per primera vegada a l’historia, el Club Atletisme Montornès va aconseguir classificar a 3 atletes de la mateixa categoria per una final d’un campionat d’Espanya individual.
Va ser al campionat d’Espanya juvenil que es va disputar el passat cap de setmana de a la població malaguenya de Nerja i a on el millor dels tres atletes montornesins va ser la nova incorporació d’aquesta temporada el fondista Artur Bossy que va fer una cursa molt valent a la final dels 5000m llisos i va aconseguir la 6a posició amb una marca de 15’47” segons.
La llançadora Sandra Quintanilla va ser 11a a la prova del llançament de disc amb un millor llançament de 29,76m.

Per últim la velocista Patricia Purificación que ha realitzat una temporada sensacional i que estava classificada pels 100 i 200m va decidir renunciar a la prova de l’hectòmetre i va preparar bé els 200m llisos on va ser 13a amb una marca de 27”22 segons.
No cal oblidar que tots tres atletes son juvenils de primer any i per tant l’any que ve tornaran a disputar aquest campionat amb moltes opcions de lluitar per les medalles.--