martes, 18 de enero de 2011

L'ATLETISME MONTORNÈS BRONZE AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROSS CURT. 18-01-2011

L'ATLETISME MONTORNÈS BRONZE AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROSS CURT.

L'Atletisme Montornès bronze al campionat de Catalunya de cros curt per clubs

El Club Atletisme Montornès tornarà a estar present al campionat d'Espanya de cros per clubs que en la seva 47a edició tindrà lloc a Punta Umbria, Huelva. Els vallesans van aconseguir la classificació gracies a la medalla de bronze aconseguida diumenge al campionat autonòmic disputat a Vic.

Tot i les baixes d'homes importants com Iván Limia i Victor del Corral el club montornesí estarà present al campionat estatal per 5è any consecutiu ja que els 4 primers clubs catalans tenien garantida la seva presencia. Van puntuar per l’equip verd i blanc Otmane Btaimi 4t, Elias Resina 8è, LluiS Vila 9è i Isaac Duarte 36è. Fora dels punts va entrar Albert Lapuente 50è.

L’Atletisme Montornès va estar acompanyat al podi pel ISS Hospitalet que va guanyar el títol i per l’agrupació Atlètica Catalunya que va quedar segon. L’altre equip català que estarà present a Huelva serà el Pratenc gràcies a la seva 4a posició.
Al mateix cross el juvenil Artur Bossy va aconseguir al primera posició, donant molt bones sensacions a una setmana del campionat de Catalunya de la seva categoria.

Les properes cites de l’equip de cros seran el 30 de gener al campionat de Catalunya a Granollers on l’objectiu dels vallesans es repetir el podi aconseguit els últims anys i el dia 13 de febrer el campionat d’Espanya de cros per clubs on degut a les baixes serà difícil millorar el 8è lloc aconseguit l’any passat a Haro (La Rioja) però on segurament s’estarà lluitant per entrar entre els 15 millors.