Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 17 de marzo de 2011

Presentació oficial de la Mitja 2011 .18ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca


18ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

· Els atletes catalans de primer nivell tenen, un any més, presència destacada a la Mitja.
· L’organització presenta les accions solidàries d’aquesta edició, amb més actes paral·lels que mai.

Montornès del Vallès .- Dimecres a la tarda va tenir lloc la presentació oficial de la 18ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, a l’auditori de la parròquia de Sant Sadurní de Montornès del Vallès. A l’acte van assistir-hi setanta convidats, entre els que eren presents els alcaldes de les quatre poblacions organitzadores, representants de la Diputació de Barcelona i de les entitats i patrocinadors que fan possible la Mitja.


Pascual López, responsable tècnic de la Mitja, va presentar una Mitja amb quasi 3300 inscrits en la que es repeteix el recorregut de l’any anterior. Aquest recorregut destaca per ser molt ràpid i va facilitar que l’any passat es millorés el rècord de la prova. La cursa dels 5km, que es fa de forma conjunta amb la Mitja, compta amb més de 1200 inscrits i també repeteix el recorregut de l’any 2010.

Pel que fa a la participació d’atletes destacats, l’atletisme català és l’aposta dels organitzadors, on destaquen Meritxell Calduch i Marc Roig, campions de Catalunya de Mitja Marató. Altres noms propis destacats són el de Jordi Comas, subcampió de Catalunya de mitja marató, Hasna Bahom, guanyadora al 2009,  Samir Ait Bouychamane,   Otmane Btaimi, Víctor Morente i Víctor del Corral, entre d’altres. El quadre femení comptaria també amb Mari Carmén Auñón, campiona de Catalunya de Mitja Marató al 2010 i subcampiona al 2011,  i Cecília Pozo, campiona de Catalunya sub23. de cinc mil metres i cross. 

L’edició de la Mitja del 2011, destaca per les accions solidàries, englobades sota el lema “tots participem, tots guanyem”. Aquest any aquestes accions es veuen ampliades: per una banda, Henkel farà una donació per cada inscrit que anirà destinada a Creu Roja i ,per altra, es posa a la venda el “bolígraf solidari”, dels que tots els beneficis es destinaran a les causes solidaries de la Mitja. Un any més, la recaptació íntegra de la Mini Solidària del dissabte 26 a la tarda, amb la participació de 400 atletes de 3 a 12 anys, anirà destinada a l’àrea de pediatria de l’Hospital de Granollers.

Les activats paral·leles de la Mitja 2011 compten aquest any amb la novetat del Concurs Fotogràfic i les activitats organitzades pels Ajuntaments de Montornès del Vallès i La Roca del Vallès el dissabte dia 26 de març. La xerrada de salut i activitat física arriba a la seva tercera edició i es realitzarà el dia 16 de març a l’Ajuntament de Montmeló.

L’alcalde de Montornès, Daniel Cortés, va destacar al seu parlament la importància de la Mitja com acte esportiu i social que cada cop engloba més activitats i que és possible gràcies a la col·laboració de moltes institucions, entitats, empreses i voluntaris.

L’acte, que va incloure l’actuació musical de la violoncel·lista Júlia Carrasco, es va tancar amb la tradicional foto de familia, en la que els alcades van ser obsequiats amb la samarreta de la 18ªMitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.

Fotos adjuntes:
Esquerra a dreta: Atletes campions de Catalunya de Mitja Marató (Meritxell Callduch i Marc Roig) i el responsable tècnic de la Mitja (Pascual López)

Alcaldes de les poblacions per on transcorre la cursa amb la samarreta de la 18ª Mitja: (d'esq. a dreta) Rafael Ros (La Roca del V.), Oriol Safont (Vilanova del V.), Antoni Guil (Montmeló), Daniel Cortés (Montornès del V.)




No hay comentarios: