Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

martes, 19 de abril de 2011

Èxits dels CONJUNTS FEMENINS I MASCULINS DEL C.A.MONTORNÈS 19-04-2011

 

Les noies de l’atletisme Montornès lluitaran per l’ascens a la 1ª categoria de l’atletisme català
Les noies del club atletisme Montornès han aconseguit aquest cap de setmana la classificació per la final d’ascens a la màxima categoria de l’atletisme català que es disputarà els propers 8 i 15 de maig amb seu a designar. Les montornesines han aconseguit la classificació directament desprès de ser segones a les dues semifinals del grup A disputades a Calella. Les rivals en aquesta final seran el Barcelona Atletisme, El Penedès, el FacVac-Tarragona i els dos clubs que millor estat de marques aconsegueixin de la resta de semifinalistes. Els dos millors clubs a les jornades finals pujaran a la 1a categoria.


Les montornesines com ja van fer  a la 1a jornada semifinal es van mostrar com un conjunt molt sòlid i ple de joventut que ha tornat a batre diversos records absoluts del club a més de guanyar un total de 5 proves individuals. Les victòries han arribat a mans de Ana Olea que amb dues victòries (llançament de javalina i 100m.tanques) i dos records del club (31,05m i 16”2). També ha aconseguit dos triomfs Patricia Purificación als 100m.llisos i al salt de llargada. Victòria també per Sandra Quintanilla al llançament de pes amb nou record del club (8,64m). Inès Ferron va aconseguir dos segons llocs, al salt d’alçada i als 100m.tanques. La resta de noies van estar a un gran nivell i van sumar entre els dos dies de semifinals un total de 221 punts acabant per darrera del Barcelona Atletisme (230) i per davant del Calella (194,5), el Lloret (181,5) i el Nou Barris (150).
Els resultats complerts d’aquesta semifinal els podeu trobar a:
En uns dies podreu veure les fotos de la lliga femenina a la web del club: www.atletismemontornes.es

Els nois de l’Atletisme Montornès disputaran el títol català de lliga
Per a sorpresa de molts, tot i ascendir aquesta mateixa temporada a la màxima categoria catalana, l’Atletisme Montornès s’ha classificat per la Final pel títol de la lliga catalana i es jugarà el títol de campió de lliga el proper 15 de maig a una seu encara a designar. Els montornesins que han aconseguit aquesta classificació gracies a ser 4ts del grup A tindran com a rivals els tres clubs que l’han precedit a les semifinals, Igualada, A.A.Catalunya i Barberà, i els 4 primers del grup B que han estat el Laietania, Manresa, Pratenc i Mollet.
Amb aquesta classificació els vallesans han assolit l’objectiu que es van marcar al començar la temporada que no era altre que aconseguir la permanència. Ara a la final  sense res a perdre i amb molta il·lusió no renunciaran a res i aspiren a aconseguir la millor posició possible que serà la millor dels seus 29 anys d’història ja que mai els montornesins havien militat a la 1a catalana.
La classificació per aquesta final es va confirmar aquest diumenge a les pistes de Barberà on es disputava la última jornada de les semifinals i on les coses abans de la disputa d’aquesta jornada estaven molt igualades amb quatre clubs separats per nomes 13 punts que aspiraven a la 3a i 4a plaça que donava accés a la final.
L’Atletisme Montornès va arribar a Barberà amb alguna que altre baixa que van estar molt ben suplides gràcies a la gran quantitat d’atletes que el representen i van disputar una jornada plagada de bons resultats on destaquen les primeres posicions de Fran Garcia al triple salt amb 13,72m i Albert Herrero al llançament de disc amb 40,01m, en aquesta mateixa prova gràcies al 4t lloc de Isaac Gómez va ser la prova que més punts va donar als vallesans amb un total de 29. Un altre atleta que va estar a les posicions capdavanteres va ser Iván Limia que va fer 2n al 3.000m obstacles amb una marca de 10’08”18seg.
Desprès de les dues jornades semifinals els resultats van ser els següents:
1r A.A.Catalunya (385p), 2n Igualada (379), 3r Barberà (352,5p), 4t Montornès (344,5p), 5è Vic (310p), 6è Castellar (309p), 7è Lleida (261p) i 8è Andorra (195p).
Tots els resultats de les semifinals els podeu cercar al següent link:
En uns dies podreu veure les fotos de la lliga femenina a la web del club: www.atletismemontornes.es
  www.atletismemontornes.es
--
Cristóbal García Espinosa
Cap de Prensa
Club Atletisme Montornès




No hay comentarios: