jueves, 9 de junio de 2011

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT - MEETING CIUTAT DE MATARÓ. 05-06-2011. Atletisme Montornès

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT - MEETING CIUTAT DE MATARÓ. ALBERT HERREO I FRAN GARCÍA 4rts.

Aquest diumenge 5 de juny, s'ha celebrat el 91è Campionat de Catalunya Absolut d'Atletisme -- Open Catalunya i 16è Míting d'Atletisme Ciutat de Mataró a l'Estadi Municipal de Mataró.

Els atletes montornesins van competir amb els millor atletes de nivell nacional. La millor classificació la van acosenguir Albert Herrero en llançament de pes amb 15,07 metres, marca personal i Fran García en triple salt amb 13,99 metres tots dos finalitzant en quarta posició.. Albert també va aconseguir marca personal al llançament de disc amb 48,10 metres que li atorgaren la 5ena posició. Fran va aconseguir a més la 6ena posició en salt de llargada amb 6,62 metres i el 8è lloc al llançament de javelina amb 43.32 metres.

Dintre dels finalistes catalans va acabar Elias Resinas en els 1500 metres llisos amb 3'58 seg.

La participació femenina va arribar de mans de Anna Olea als 100 metres tanques que amb 16,25 seg. es va quedar a les semifinals i Rus Mª Hernández que va finalitzar 17ena en els 5000 metres llisos amb 20minuts i 16 segons.

Pel que fa a la classificació per conjunts segons número de finalistes el C.A.Montornès va aconseguir la seva millor classificació de l'historia acabant en 8ena posició.