jueves, 16 de junio de 2011

L’ATLETISME MONTORNÈS FINALITZA 5è A LA 2ª NACIONAL D’ATLETISME. 16-06-2011

L’ATLETISME MONTORNÈS FINALITZA 5è A LA 2ª NACIONAL D’ATLETISME
Per 1ª vegada a la seva historia el Club Atletisme Montornès es classificava per disputar la lliga nacional d’atletisme, cosa que no ha aconseguit encara cap més club vallesà des de que es disputa en l’actual format. El montornesins van obtenir la seva classificació per la final d’ascens a 1a nacional que es va disputar aquest diumenge a Huesca gràcies a presentar el 5è millor estat de marques de tot l’estat amb un total de de 12.873 punts. Els rivals a la final van ser els gallecs “A.D.A.S” i el “Affelou Naron”, els andalusos del “Bahia d’Algeciras”, els alicantins del “Juventud Elche Arosa”, els bascos del “ Bidezabal” els locals del “Intec-Zoiti” i l’altre equip català classificat per la final, el C.A.Manresa. Va ser una final molt disputada i es que entre els 8 equips hi havia molta igualtat. El Club Atletisme Montornès va estar tot el matí entre els 5 millors clubs, molt a prop dels llocs de pòdium i del segon lloc que donava l’ascens a la 1a divisió nacional.

Els vallesans van aconseguir dues victòries parcials a càrrec de Fran Garcia al triple salt amb 14,24m i d’Albert Herrero al llançament de pes amb 14,24m, 4 segons llocs aconseguits per Ramon Garcia als 100m.llisos amb 11”39, Otmane Btaimi als 3.000m.llisos amb 8’34”39, Gerard Sans als 110m.tanques amb 15”82 i Marc Picazos al salt d’alçada amb 1.80m i 3 tercers llocs a mans d’Elias Resina als 1.500m amb 4’01”97, Victor Arribas al salt de llargada amb 6,48m i Oscar Basanta al llançament de disc amb 38,78m. Tots aquests podis individuals sumats a la bona actuació de la resta dels 22 atletes que es van desplaçar a Osca van permetre als Montornesins acabar en una meritòria 5à plaça a tan sols 6 punts del pòdium i a 11 de l’ascens a 1a nacional que van aconseguir els dos conjunts gallecs presents a la final.

Els resultats complerts de la final els podeu trobar al següent link:

Amb aquesta competició el C.A.Montornès tanca la temporada 2010-11 pel que fa a les competicions de clubs. Sens dubta la millor temporada de l’entitat on s’ha aconseguit tres fites insòlites com son la classificació per la copa Catalunya i la final nacional de 2a categoria de l’equip masculí i l’ascens a 1a catalana de l’equip femení.

Ara els atletes es centraran en preparar les finals autonòmiques i nacionals individuals. Aquest cap de setmana cinc montornesins participaran al campionat d’Espanya juvenil que es disputa a Granollers