jueves, 9 de junio de 2011

SIS MEDALLES PEL Atletisme MONTORNÈS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL 04-06-2011

SIS MEDALLES PEL C.A.MONTORNÈS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL

El passat dissabte 4 de juny, es va disputar la setzena edició del Campionat de Catalunya Juvenil a l'Estadi Municipal d'Amposta.

El C.A.Montornès va destacar de manera considerable al aconseguir sis medalles, 4 d'argent i dues de bronze.

Les medalles d'argent arribaren de les mans d'Artur Bossy als 1500 metres llisos amb 4'15 seg, prova que va fer a mode de preparació per al campionat d'Espanya on realitzarà els 3000 metres llisos. Rocio Hernández en els 5000 metres llisos amb 21'36 seg. Gerard Ruiz en llançament de javelina amb 50,79 metres, aconseguint així la mínima pel Campionat d'Espanya i Patricia Purificación en els 200 metres llisos amb un magnífic temps de 25'87 seg. Patricia també va aconseguir la medalla de bronze en els 100 metres llisos amb 12'59 seg a tants sols una centèsima de  la segona classificada.
L'altra medalla de bronze la va aconseguir el quartet del relleu 4x400 metres integrat per Josep Campins, Artur Bossy, Gerard Ruiz i Ferran Calero amb una marca de 3'35"82 seg.

També cal destacar la 5ena posició d'Inés Ferrón als 400 metres tanques amb una marca de 68'78 seg que li dona la possibilitat de competir al campionat d'Espanya.
Alejandro Martos també va finalitzar 5è al salt de llargada amb 5,31 metres.
Sergio Carrillo va ser 7è als 5000 metres llisos amb 18'57 seg.
Dintre dels finalistes van acabar en 8ena posició Gerard Ruiz al triple salt amb 12,37 metres i Josep Campins als 200 metres llisos amb 24?42 seg.

Fora de la classificació de finalistes acabaren Josep Sarrate amb  3 metres millor marca personal en el salt amb perxa i Ferran Calero als 400 metres llisos amb 55"70 seg.