miércoles, 21 de diciembre de 2011

Atletisme Montornès domina el cros de Canovelles amb 6 victòries i 18 podis 21-12-2011

l’Atletisme Montornès domina el cros de Canovelles amb 6 victòries i 18 podis

Molt bona actuació aquest cap de setmana tant dels atletes grans com de l’escola d’atletisme que es van desplaçar fins a Canovelles per disputar la 10à edició del Cros federat. L’Atletisme Montornès va ser una de les delegacions més nombroses al cros ja que van ser un total de 61 atletes del club els que van acabar la prova. Entre els resultats aconseguits destaquen les 6 victòries aconseguides, per Iván Limia en sènior i Artur Bossy en junior que a més es van endur

la victòria absoluta de la prova arribant a meta de la mà, Javi Tinoco en promesa, Estefania Zarco en juvenil, Sergio Pérez en aleví i Aina Galbany en la categoria de menuts. I no tant sols es van guanyar 6 curses si no que fins a 12 vegades més algun atleta montornesí va pujar al podi, aquests atletes van ser Lucia Cano 2a juvenil, Andrea Mellado 3a juvenil, Alberto Gutiérrez 3r sènior, Sandra Cortés 2a sènior, Victor Morente 2n veterà, Pedro Rondón 3r veterà, Nuria Carbonell 3a infantil, Younes el Oukili 2n infantil, Miquel Corbera 3r infantil, Paula Gervilla 3a aleví, Iñaki Moret 3r aleví i Noelia González 3a pre-benjamí.