miércoles, 18 de enero de 2012

Victor Morente i l’equip veterà de l’Atletisme Montornès sots campions de Catalunya de cros.

L’equip veterà masculí de l’Atletisme Montornès va aconseguir aquest diumenge a Vic la segona posició a la final del campionat de Catalunya de cros. Els integrants de l’equip, Victor Morente, Elias Resina i Pedro Rondón van fer una gran cursa i van estar lluitant per les medalles des dels primers metres d’una cursa programada a 6.160m.

Conjuntament amb la final per equips també estava en lloc el títol individual de la categoria i aquí Victor Morente, que va fer una cursa molt intel·ligent corrent sempre al cap de cursa, va acabar segon darrera Ramon Cuenca de la Colomenca que es va endur la victòria amb 5 segons de marge sobre Morente, al tercer calaix del podi va pujar Albert Pascual del Domingo Catalán. Pedro Rodón va quedar 7è a la categoria +40 i Elias Resina que fins diumenge era l’actual campió de Catalunya de +35 va quedar 9è desprès de retornar als entrenaments fa una setmana desprès de passar un mes aturat per un virus.

El proper 12 de febrer aquest triplet de veterans disputaran el campionat d’Espanya de cros per clubs a Elda (Alacant) amb l’objectiu de fer el millor paper possible.