Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 23 de febrero de 2012

ATLETISME MONTORNÈS 27è AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS PER CLUBS. 19-02-12

L’ATLETISME MONTORNÈS 27è AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS PER CLUBS

Gràcies al sots campionat de Catalunya aconseguit a Mataró fa un mes el conjunt masculí de l’Atletisme Montornès aconseguia per setè any consecutiu classificar-se pel campionat d’Espanya  de cros que es va disputar aquest cap de setmana a Oropesa de Mar (Castelló). Els montornesins tenien com a objectiu tornar a estar entre els 15 millors clubs com ja van aconseguir fa 2 anys a Haro (la Rioja) quan van aconseguir una fantàstica 9a posició però la baixa d’un dels atletes més en forma de l’entitat, Lluis Vila, i les molèsties de Victor Morente que va a ver d’abandonar a

falta de 2km a meta per una lesió quan marxava a la 80a posició l’equip es va veure molt mermat i això en un campionat d’Espanya s’acusa molt degut al gran nivell. Tot i aquests inconvenients finalment es va aconseguir una bona 27a posició, siguent el segon millor equip català per darrera de l’Hospitalet que va fer 21è. Aquesta classificació es va fonamentar en la gran cursa realitzada per Iván Limia 57è i Elias Resina 69è que van ratllà a un gran nivell als 11,5 kilòmetres d’un traçat totalment pla però bastant selectiu degut als continus girs i les zones d’arena de platja que hi havia a les 5 voltes del recorregut.  L’equip el van completar Pedro Rodón 163è i Isaac Duarte 169è que amb els seus punts van sumar un total de 455punts . Els altres equips catalans que van participar van ser el Lloret 28è amb 471punts, el Manresa 29è amb 501punts i el Sabadell 40è amb 667punts.

Amb aquesta final nacional l’equip masculí dona per finalitzada la temporada hivernal a l’espera de la disputa de tots els seus components l’11 de març a la 19à mitja marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca on alguns dels membres de l’equip segur que estaran lluitant pels llocs d’honor.