jueves, 9 de febrero de 2012

JONATAN GAZQUEZ MEDALLA DE BRONZE AL CAMPIONAT DE CATALUNYA 05-02-2012. Atletisme Montornès

jonatan.JPG

JONATAN GAZQUEZ MEDALLA DE BRONZE AL CAMPIONAT DE CATALUNYA 05-02-2012

Aquest diumenge, 5 de febrer, s'ha celebrat el 36è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell.

L'atleta del C.A.Montornès, Jonatan Gazquez, dirigit per Esteban Giménez va aconseguir penjar-se la medalla de bronze a la final dels 800 metres llisos. Gazquez va finalitzar amb una marca de 1:57.51 segons a tans sols quatre centèsimes del segon classificat.

En la prova de llançament de pes Salvador González va finalitzar en 6ena posició amb un millor llançament de 12,84 metres. González, també va disputar les semifinals dels 60 metres tanques, acompanyant a Oscar Sánchez, finalitzant amb una marca de 9.05 seg. i 9.03 seg. respectivament.