Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 9 de febrero de 2012

Renovat el compromís solidari de Henkel i la Mitja 08-02-2012


Renovat el compromís solidari de Henkel i la Mitja




• Henkel facilitarà una donació a Creu Roja Granollers per cadascun dels inscrits.
• La recaptació íntegra de la Mini es destinarà a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers

 Factoria Henkel, Montornès – Aquest dimecres dia 8 de febrer a la tarda ha tingut lloc, a la factoria que Henkel te a Montornès del Vallès, la ratificació de l’acord pel qual Henkel i la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca destinen part de la recaptació de les curses d’aquest any a causes solidàries de la comarca.


Aquest acte ha comptat amb la presència de José Antonio Montero, Alcalde de Montornès del Vallès, de Xavier Guàrdia,  president de Creu Roja Granollers, de la Dra. Eva Martín, en representació de la Fundació Hospital-Asil de Granollers, a més de Jordi Juncá, cap de factoria de Henkel Montornès, i de Jos Petit, director de cursa de la Mitja.

Per sisé any consecutiu, la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca organitza la Mini Marató Solidària. Aquesta cursa per a  nens de entre 3 i 13 anys es celebrarà el dissabte dia 10 de març a la tarda. La recaptació íntegra de la Mini és destina a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers. En aquests anys les donacions s’han destinat a adquirir material no mèdic per fer més confortable la sempre difícil l’estada dels acompanyants dels menors ingressats a planta. L’Hospital de Granollers és l’Hospital de referència de les quatre poblacions que organitzen la Mitja: Montornès del Vallès, Montmeló, Vilanova del Vallès i La Roca del Vallès.

Henkel és des de fa 19 anys el principal patrocinador de la Mitja de Montornès i per aquesta edició facilitarà que la Mitja realitzi una donació de mig euro per cadascun dels inscrits a la Mitja i a la Cursa dels 5km. Aquesta aportació es destinarà a projectes sociosanitaris que Creu Roja Granollers porta a terme a la comarca del Vallès Oriental i que van des de la teleassitència a persones dependents fins a emergències socials a famílies en situacions de risc. A més, la Mitja disposarà aquest any d’un amplíssim dispositiu sanitari pels participants del que Creu Roja serà part important, ja que aportarà tota la infraestructura de transport sanitari. El dispositiu sanitari serà coordinat i portat pel personal mèdic d’urgències de l’Hospital de Granollers, que professionalitzarà per primera vegada aquest servei als atletes, garantint una atenció ràpida i eficient en cas necessari.

El compromís de Henkel i la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca amb el territori es renova aquest any amb aquestes iniciatives solidàries vinculades a la comarca i de la que els propis veïns de les poblacions implicades en la Mitja seran els beneficiaris i que tan necessàries resulten en aquests temps.

Les inscripcions a la Mitja i els 5km es varen tancar per internet en poc més de cinc setmanes de la posada a la venda. L’organització ha previst un màxim de 5000 inscrits per les dues curses, incrementant així en cinc-cents atletes la participació de l’any anterior. Les inscripcions a la Mini Solidària són encara obertes, a un preu de tres euros, fins que s’arribi als 450 atletes màxims previstos per l’organització

Mes info: www.mitjamontornes.com

Fotos adjuntes: formalització de l'acord per totes les parts implicades.
A les dues fotos, d’esquerra a dreta: E.Martín (Gerència Hospital Granollers), J.A.Montero (Alcalde Montornès), J.Juncà (Cap Factoria Henkel Montornès), J.Petit (Director Cursa Mitja), X.Guàrdia (President Creu Roja Granollers)






No hay comentarios: