Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

martes, 22 de mayo de 2012

PRÈVIA CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL-ALEVÍ. BERTA VIVES I MARINA GUARDEÑO ES CLASSIFIQUEN PRIMERES. Atletisme Montornès

PRÈVIA CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL-ALEVÍ. BERTA VIVES I MARINA GUARDEÑO ES CLASSIFIQUEN PRIMERES



El passat dissabte 19 de maig, es va celebrar la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Aleví i Infantil a l'Estadi Municipal de Mataró. L'actuació dels atletes del C.A.Montornès va ser molt destacada.


En categoria aleví femení cal destacar a Berta Vives que es va classificar primera en el 60 metres tanques quedant-se a tants sols 11 centèsimes del rècord de Catalunya, realitzant un temps de 9,51 segons. Berta a mes va finalitzar segona en els 60 metres llisos amb 8,86 segons. En la mateixa categoria Carmen Garrido va finalitzar 18ena en llançament de disc amb una marca de 13,22 metres que no van ser suficients per accedir a la final.
A la categoria aleví masculí a la prova del 60 metres llisos es van classificar per la final l'Iñaki Moret i el Gerard Gallardo amb unes marques de 9,20 seg i 9,41 respectivament. L'Iñaki a mes es va classificar també en llançament de pes, arribant als 8,21 metres i el Gerard Gallardo als 60 metres tanques amb 10,41 segons. A la mateixa categoria es van classificar també Sergio Pérez als 2000 metres llisos amb una marca de 7,17,31 segons i l'Israel Ferrón amb 1,21 metres al salt d'alçada.

En categoria infantil femenina Marina Guardeño va finalitzar primera al llançament de martell amb una marca de 29,80 metres. També es va classificar Nieves Sánchez en els 220 metres tanques al realitzar 38,75 seg, no va tenir la mateixa sort als 80 metres on no es va poder classificar al finalitzar amb una marca de 15,52 seg. A la mateixa categoria en llançament de javalot, Núria Gurri va finalitzar 14ena amb 13,19 metres que van ser insuficients per accedir a la final.
A la infantil masculí l'únic representant del C.A.Montornès Lucas Garrido va finalitzar 4rt al llançament de martell amb 27,11 metres que li varen donar el pas a la final.

--
Cristóbal García Espinosa
Cap de Premsa
Club Atletisme Montornès




No hay comentarios: