miércoles, 6 de junio de 2012

GERARD RUIZ I JUAN ARIAS CAMPIONS D'ESPANYA JUVENIL PER SELECCIONS AUTONÒMIQUES. 26/27-05-2012. Atletisme Montornès

GERARD RUIZ I JUAN ARIAS CAMPIONS D'ESPANYA JUVENIL PER SELECCIONS AUTONÒMIQUES

Aquest cap de setmana, 26 i 27 de maig, s'ha celebrat el Campionat d'Espanya Juvenil per Seleccions Autonòmiques, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, a l'Estadi d'Atletisme CAD de Saragossa. Els equips catalans han protagonitzat una destacada actuació aconseguint el títol estatal per federacions autonòmiques tant a la categoria masculina com a la femenina.

Ambdues seleccions han vençut amb gran autoritat i han tret una còmoda avantatge a la segona classificada, Madrid, que també ha repetit posició a les dues categories.
Representant al conjunt catlà els dos atletes del C.A.Montornès, Gerard Ruiz i Juan Arias van tenir una actuació molt destacada. Gerard va aconseguir la seva millor marca personal en llançament de javalot, arribant fins als 59.16 metres i finalitzant en 4ª possició. Per la seva part el Juan Arias va marcar 23.14 segons a les semifinals i 23.27 segons a la final dels 200 metres llisos, finalitzant en 9ª possició. A més va participar en el relleu 4x100 metres on el cuartet català es va impossar amb una marca de 43.56 segons.