martes, 3 de julio de 2012

ARTUR BOSSY CAMPIÓ D'ESPANYA DE 5000 METRES LLISOS 23/24-06-2012. Atletisme Montornès

El passat cap de setmana, 23 i 24 de juny, s'ha celebrat el Campionat d'Espanya Júnior a Avilés, Astúries.

Un total de quatre atletes varen representar el C.A.Montornès. El resultat més destacat fou la medalla d'or de l'Artur Bossy a la prova dels 5000 metres llisos aconseguint una marca de 15:16.42 seg. i demostrant que està en plena forma per poder afrontar els Campionats del Mon que es celebrarán la propera setmana a Barcelona.

Destacar també la sisena possició de la Patricia Purificación a la prova dels 200 metres llisos acabant amb 25,84seg. marca personal. Sandra Quintanilla va finalitzar novena a la final de llançament de disc amb 33,43 metres. L'Inés Ferrón va realitzar marca personal a les semifinales dels 400 metres tanques fent 1:07.97 seg. i cabant en 13ena possició.

Destacar la 8ena posssició de l'atleta que entrena a Montornès l'Anna Olea en els 100 metres llisos. Anna va millorar la seva marca personal a les eliminatòries marcant 12.69 seg.