Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

martes, 5 de febrero de 2013

El compromís social de la Mitja i Henkel amb el territori any 2013


El compromís social de la Mitja i Henkel amb el territori any 2013
 Jose A.Montero; Eva Martín; Jordi Juncà; Jos Petit (director de cursa de la Mitja); Xavier Guàrdia.
• Un any més, Henkel facilitarà la donació de tota la recaptació de la mini i part de les inscripcions de Mitja i 5km a finalitats socials.
 Factoria Henkel, Montornès – Aquest divendres passat ha tingut lloc, a la factoria que Henkel te a Montornès del Vallès, la presentació de l’acord pel qual Henkel i la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca destinen part de la recaptació de les curses d’aquest any a causes solidàries de la 


comarca. Aquest acte ha comptat amb la presència de José Antonio Montero, Alcalde de Montornès del Vallès, de Xavier Guàrdia,  president de Creu Roja Granollers, de la Dra. Eva Martín, en representació de la Fundació Hospital-Asil de Granollers, a més de Jordi Juncá, cap de factoria de Henkel Montornès.
Per sisé any consecutiu, la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca organitza la Mini Marató Solidària. La Mini Solidària són unes curses per a  nens de entre 3 i 13 anys es celebrarà el dissabte dia 2 de març a la tarda. La recaptació íntegra de la Mini es destina a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers i anirà novament destinada a adquirir material no mèdic per fer més confortable l’estada dels acompanyants dels menors i neonats ingressats al centre. L’Hospital de Granollers és l’Hospital de referència de les quatre poblacions que organitzen la Mitja: Montornès del Vallès, Montmeló, Vilanova del Vallès i La Roca del Vallès.
Henkel és, des de la primera edició, el principal patrocinador de la Mitja de Montornès i per aquest any tornarà a facilitar que l’organització de la Mitja realitzi una donació de mig euro per cadascun dels inscrits a la Mitja i a la Cursa dels 5km. Aquesta aportació es destinarà a programes d’educació i garantia alimentària a infants en risc d’exclusió social a la comarca del Vallès Oriental. L’any anterior, la donació de la Mitja va ajudar a consolidar un projecte d’higiene personal i salut per col•lectius en risc d’exclusió social.

El compromís de Henkel i la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca amb el territori es renova aquest any amb aquestes iniciatives solidàries vinculades a la comarca i de la que els propis veïns de les poblacions implicades en la Mitja seran els beneficiaris i que tan necessàries resulten en aquests temps. 
L’alcalde de Montornès, Jose A.Montero, ha felicitat a Henkel i els organitzadors per incrementar any rera any la participació i els objectius de la Mitja, fins convertir-la en un dels actes socials més importants de la població. Segons Montero, el salt qualitatiu que suposa arribar a la vintena edició i incorporar aspectes solidaris al projecte, han permés, tot i les dificultats actuals,

 crèixer i fer partipar a més gent i més veïns a la Mitja i les seves activitats.


 intervenció de l'Alcalde de Montornès, Jose A.Montero
L’organització preveu un màxim de 6000 inscrits (4200 per la Mitja, 1300 pels 5km i 500 per la Mini), amb un increment de 550 corredors respecte a la darrera edició. Ja s’han venut més de 4200 inscripcions, quan encara no s’han obert les inscripcions presencials per la Mini i resta un mes per la Mitja. 



taula (d'esquerra a dreta): Dra.Eva Martín (adjunta Gerència Fundació Hospital Asil Granollers); José A.Montero (Alcalde de Montornès del Vallès); Jordi Juncà (cap de factoria Henkel a Montornès); Xavier Guàrdia (president de Creu Roja Granollers).


F.Javier Álvarez - Organització 20a. Mitja

No hay comentarios: