Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

miércoles, 27 de febrero de 2013

La Mitja fa difusió dels hàbits de vida saludable 26-02-2013

La Mitja fa difusió dels hàbits de vida saludable 26-02-2013
de dreta a esquerra: César Alcalà (règidor Esports de La Roca del V.), Josep Comí (Elskekorrenmolt), Germà Morlans (Hospital de Granollers) i F.Javier Álvarez (Mitja Montornès)

· Xerrada de salut i activitat física per a gent gran a La Roca del Vallès

La Roca del Vallès - Com podem arribar a la vellesa amb les millors condicions físiques i mentals? Aquesta pregunta, que potser encara per la edat no ens hem fet, és la que ha intentat respondre amb senzilles pautes i consells el Dr.Germà Morlans, de l'Hospital de Granollers, aquest dimarts dia 26 al Centre Cultural de La Roca del Vallès, davant una cinquantena de persones.




Un any més, el Dr.Morlans ha fet la xerrada de salut i activitat física de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, gràcies a la col·laboració amb l'Hospital de Granollers. Sota el títol "Envellir satisfactòriament" i davant un atent auditori, el Dr.Morlans ens trasllada, de forma fàcil i entenedora, com podem aconseguir que el pas dels anys no sigui problema per continuar amb una vida de qualitat.
En aquesta ocasió, la xerrada ha tingut lloc a La Roca del Vallès, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'aquesta localitat. La Mitja, així, continua amb el projecte de posar a l'abast de les quatre poblacions implicades les activitats que s'organitzen sota el paraigües de la cursa d'aquest proper diumenge. Des dels nens i nenes de 3 anys fins la gent gran, hi ha activitats dirigides a totes les edats amb l'objectiu comú de fomentar l'esport i els hàbits de vida saludable entre la població.

La col·laboració de la Mitja amb l'Hospital de Granollers es complementarà amb la donació de tota la recaptació de la Mini Solidària del dissabte a la secció de pediatria, per l'adquisició de material no mèdic. Els darrers anys, les donacions han permès l'adquisició de cadires abatibles amb fre de posicions per fer més còmoda l'estada dels acompanyants dels nens ingressats a l'hospital. L'Hospital de Granollers també s'encarrega del dispositiu sanitari de la Mitja, aportant els professionals i materials per tenir cura dels corredors.
La propera activitat programada és la xerrada i taula rodona sobrecom preparar entrenament, alimentació i altres aspectes per còrrer una Mitja i la recuperació posterior, que tindrà lloc a la Biblioteca de Montornès el proper divendres dia 1 a les 18h.
Podeu trobar més informació de les nostres activitats a www.mitjamontornes.com , al nostre facebook i twitter.

No hay comentarios: