martes, 6 de julio de 2010

Quatre MEDALLES per Atletisme MONTORNÈS AL CATALÀ JUVENIL. 06-07-2010

QUATRE MEDALLES PER AL C.A.MONTORNÈS AL CATALÀ JUVENIL.
El passat diumenge 4 de juliol, es va disputar la quinzena edició del Campionat de Catalunya Juvenil a l'Estadi Municipal d'Amposta.
Els atletes del C.A.Montornès varen aconseguir 4 medalles de les quals dues d’or, una d’argent i una de bronze.
Les medalles d’or arribaren a càrrec de l’Artur Bossy, l’atleta que s’exerceix sota les ordres de l’Esteban Giménez, que va guanyar en una cursa tàctica els 5000m.ll amb una marca de 15.47.87 segons. Per la seva banda, la Sandra Quintanilla va pujar a dalt de tot del podi a la prova de llançament de disc, amb un millor tir de 31.28m, superant en més de 2m la segona classificada.
Les altres dues medalles les va aconseguir la velocista entrenada per Marc Pruna, Patricia Purificación: bronze als 100m.ll amb un fantàstic temps de 12.97 segons amb un vent en contra de -1.5 m/s, i argent als 200m.ll amb un temps de 26.82 segons i un vent en contra de -1.4 m/s, arribant a prop de l’or.

Totes aquestes marques fan augurar bons resultats en els propers Campionats d'Espanya que es celebraran els dies 10 i 11 de Juliol a Nerja.
Finalment destacar també el Josep Campins qui debutava en el Campionat de Catalunya a la prova de 400m.ll i ho va fer amb marca personal 55.02, obtenint així un lloc per la final, que finalment no va poder disputar degut a una indisposició. I l’Alejandro Martos, va fer marca personal de la temporada amb un únic salt vàlid 12.13m al triple salt acabant en 10ena posició--