lunes, 17 de junio de 2013

MOED MABRKI CAMPIÓ DE CATALUNYA DE 3000 METRES LLISOS. MARINA GUARDEÑO SUBCAMPIONA EN LLANÇAMENT DE MARTELL 16-06-13. Atletisme Montornès

Moed
El passat diumenge 16 de juny es va celebrar la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Cadet a l'Estadi Municipal de Lloret de Mar.
L'atleta del C.A. Montornès Moed Mbarki va proclamarse campió de Catalunya cadet en la prova dels 3000 metres llisos amb una marca de 9:28.32 seg., a la mateixa prova Miquel Corbera va ser 16è amb 10:26.06 seg.

L'altre medallista va ser Marina Guardeño en llançament de Martell on va ser segona amb una marca de 39,90 metres. A la mateixa prova en catogira masculina Lucas Garrido va finalitzar 7è amb 36,07 metres.

Marina Guardeño

Tant Guardeño com Mnarki participaràn al campionat d'Espanya Cadet que es celebrarà els propers 6 i 7 de Juliol a Granollers.

A la prova dels 300 metres tanques la Nieves Soriano va ser 7ena amb una millos marca personal de 49"43 segons i la Maria Molina ve ser 13ena amb 53"24 seg també marca personal.

En categoría aleví destacar a  Lucas Laviutzza que va finalitzar 9è als 60 metres llisos amb  9,26 seg.i 11è 10,75 seg.
Sana Karach va ser 18ena en els 2000 metres marxa, amb una molt bona técnica.
En llançament de disc Carla Punzano va acabar en 5ena possició amb 15, 69 metres  en llançament de disc i en 8ena possició en llançament de pilota amb 19,85 metres.