Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

lunes, 9 de diciembre de 2013

Ismael Ventura del Triatló Montornès campió català de duatló de muntanya en el seu debut. 08-12-2013


Ismael Ventura del Triatló Montornès campió català de duatló de muntanya en el seu debut. 08-12-2013

Arribar i moldre, així es com Ismael Ventura a iniciat la seva aventura al mon del duatló de muntanya. Ismael, veí de Cardedeu, es l'actual campió català de BTT, sotscampió open d'Espanya, guanyador de la copa catalana internacional i segon a la Brasil Race.

Ara es troba en pretemporada i a volgut probar aixó de la duatló de la mà del Club Triatló Montornès i ho ha fet de millor manera possible, guanyant el duatló de muntanya de Sant Andreu de la Barca que també era campionat català de categories per lo que Ventura es converteix en el nou campió català senior.


Que l'ismael fes el millor parcial da sector de ciclisme no era una sorpresa però es que al primer tram de cursa a peu va arribar 14è i al km 7 dels 18 de ciclisme ja era lider de la proba, en aquest parcial va fer el millor temps de tots els participants treient gairebé 3' al segon el que li ha permes correr de manera relaxada l'ultim sector de cursa a peu. Isma a guanyat amb un temps de 1h28'42" per davant de Unai Yus amb 1h29'13" i Albert Soley que a fet bronce amb 1h31'25".

 Club Triatló Montornès.

@CULIBLANCO




Imágenes e información de Montornès del Vallès

Explicación de CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

     fb. CULIBLANCO

No hay comentarios: