Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 23 de enero de 2014

La 21ª Mitja Montornès 2014, un any més amb la promoció del territori.

Jos Petit (director cursa Mitja Montornès) i Toni Miró (director)

La 21ª Mitja Montornès 2014, un any més amb la promoció del territori.

L’Hotel Mercure Augusta Barcelona-Vallès repeteix com a Hotel Oficial en l’edició del 2014 de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. Amb aquesta col·laboració, l’hotel ofereix preus especials el cap de setmana de la Mitja i descomptes addicionals als inscrits a les curses que es celebraran el 9 de març i que aplegaran 5.500 participants.


Les activitats paral·leles que es celebren amb la Mitja omplen el cap de setmana de propostes que permeten als participants conèixer l’entorn territorial on es celebra una de les més importants mitges maratons de Catalunya. Aquesta 21ª edició és previst organitzar, el dissabte 8 de març, sortides guiades, mostra de comerç al carrer, la 7ªMini Solidària i recollida de dorsals per la Mitja i els 6km. Aquestes activitats, juntament amb l’oferta gastronòmica i hotelera, amb ofertes i descomptes, faran del cap de setmana de la Mitja una bona excusa per conèixer el patrimoni i l’entorn de la Mitja Montornès.

La Mitja 2014 que es celebrarà diumenge 09 de març, és a punt d’arribar als 2500 inscrits (entre Mitja i cursa de 6km), sobre el màxim previst per l’organització de 5500 atletes. La Mini Solidària de dissabte, cursa destinada a nens i nenes de fins 13 anys, ha obert inscripcions el passat dimecres dia 15 de gener i te previst tancar aviat amb el màxim de 500 inscrits previstos.

Més informació al nostre web (www.mitjamontornes.com) i al twitter i Facebook de la Mitja

Organització 21ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

 @CULIBLANCO



No hay comentarios: