Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

lunes, 3 de marzo de 2014

1ª presa de temps i trobada social del Triatló Montornès 22/03/2014


1ª presa de temps i trobada social del Triatló Montornès 22/03/2014
Es una presa de temps de natació i cursa a peu obert tant als triatletes del club com a la resta de la población. En aquesta 1ª edició ho hem limitat a 45 inscripcions per qüestió de temps i espais, sobre tot a la piscina però la idea es que en properes edicions es consolidi i poguem fer alguna cosa una mica més gran.

Despres de la jornada esportiva els integrants del Triatló Montornès farem la foto oficial de la temporada 2013-14, es farà un sorteig de material esportiu dels nostres col.laboradors i un dinar de germanor entre tots els participants i acompanyants.


Us escric per informarvos de com a anat la "1ª presa de temps del Triatló Montornès" i agrair-vos el vostre suport en aquest primer esdeveniment que a organitzat el club que presideixo.

La jornada va comptar amb la presencia de 22 triatletas (teniem un total de 45 places) i va començar a les 09:00 amb una reunió explicativa de com aniria la jornada i un petit escalfament conjunt. A la piscina es van fer les proves cronometrades de 100 i 750m i a les 12:00 ja estavem a les pistes d'atletisme on varem fer els 3.000 i 400m. 

Despres de les proves cronometrades es va fer un sorteig dels nostres sponsors: Banyadors "BUNCH", mitjetes compresives "COLIBRI" i masatjes al "CENTRE MEDIC LA ROCA"

La jornada va acabar amb un dinar per tots els assistents.

Crec que varem cumplir amb l'objectiu de donar-nos a coneixer, fomenar el triatló a la nostra població, a més van surtir bones marques i la gent que va venir va acabar molt contenta amb l'experiencia i amb ganes de repetir en properes edicions.


Podeu trobar fotografíes de la jornada al Facebook del club: https://www.facebook.com/TriatloAtletismeMontornes 

I el video de la noticia televisiva que va fer Valles Visió äl següent enllaç a partir del minut 21'25": http://vallesvisio.xiptv.cat/jornada/capitol/la-jornada-24-de-marc-de-2014#.UzGTjV2MFFk.Facebook

 Moltes gràcies pel vostre suport en aquesta primera edició

Atentament

                                 Iván Limia
                 President Triatló Montornès

Publicado el 26-02-2014 luego actualizando.

@CULIBLANCO




Imágenes e información de Montornès del Vallès

Explicación de CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

     fb. CULIBLANCO

No hay comentarios: