Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 20 de marzo de 2014

Mitja 2014 lliurament de les aportacions solidàries i els premis als atletes locals. 19-03-14


Mitja 2014 lliurament de les aportacions solidàries i els premis als atletes locals. 19-03-14

 Reconeixement als primers classificats de les poblacions que organitzen la Mitja
· La Mitja i Henkel donen 3650 euros a accions solidàries a la comarca

Dimecres a la tarda va tenir lloc a l’Hotel Mercure Augusta de Vilanova del Vallès el lliurament de les aportacions solidàries i els premis als atletes locals de la Mitja 2014, que va comptar amb la presència dels alcaldes de Montornès del Vallès, Vilanova del Vallès i La Roca del Vallès, a més dels responsables de l’Hospital de Granollers, Creu Roja Granollers, patrocinadors i organitzadors.


Com cada any i des de fa ja set edicions, la recaptació íntegra de la Mini Solidària del dissabte dia 8 de març, un total de 1500 euros, va ser donada pel Club Atletismo Montornès, de mans del seu president Fernando Izaguirre. El receptor, un any més, va ser la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers, que ho destina a la compra de material per fer més confortable l’estada dels acompanyants dels nens i nenes ingressades. Va recollir el xec Rafael Lledó, director general de la FPHAG, acompanyat de les responsables de pediatria, Margarita Català i Anna Pareja.

Les accions solidàries es completen amb la donació per part de Henkel de mig euro per inscrit a la Mitja i els 6km. Aquesta donació, un any més, es destina a l’Assemblea Comarcal de Creu Roja Granollers, que ho destina a accions sociosanitàries a la comarca. Va lliurar el xec, de 2150 euros, Elisenda Ballester, de l’àrea de comunicació de Henkel, i el va recollir Joan Martos, vicepresident de l’Ass.Comarcal de Creu Roja Granollers.

Al mateix acte, es van lliurar els trofeus als primers classificats i les primeres classificades de la 21 Mitja de cadascuna de les poblacions organitzadores: Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca. També es van lliurar trofeus als primers classificats de la Cursa de 6km. El Club Elskekorrenmolt de La Roca van lliurar un pernill, gentilesa de Cuixots Gironella, al primer i primera local que va passar per la meta intermèdia de la plaça de l’Era, al centre de La Roca del Vallès.

L’acte va finalitzar amb una foto de grup de tots els premiats. Amb aquest lliurament acaben els actes esportius de la 21ª Mitja, pendents només del lliurament de premis del concurs fotogràfic de la Mitja, que es farà el proper dia 31 de març a les 19h. al casal de Cultura de Montornès

Premiats:
Premi                               Atleta
1r. Local 6km.(Fem.)  Txell Calduch Prat
1r. Local 6km.(Masc.) Alberto Gutiérrez Paez
1r. Local Mitja Montornès (Fem.) Montse Mas
1r. Local Mitja Montmeló (Fem.) Judit Farriol
1r. Local Mitja Vilanova (Fem) Silvia Cedillo
1r. Local Mitja La Roca (Fem) Marta Pujol
1r. Local Mitja Montornès (Masc.) Driss Lakhouaja
1r. Local Mitja Montmeló (Masc.) Raul Carmona
1r. Local Mitja Vilanova (Masc.) Antonio Huerga
1r. Local Mitja La Roca (Masc)  Xavi Reyes
1r. Local pas La Roca (Masc.) Driss Lakhouaja
1r. Local pas La Roca (Fem.) Montse Mas



 @CULIBLANCO

No hay comentarios: