Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

martes, 11 de marzo de 2014

Mitja Montornès 2014: Molt més que una cursa


Mini Solidària 1: sortida d'una de les curses (Javier Álvarez - Mitja Montornès)

la Mitja Montornès s’integra en un cap de setmana d’activitats per a tots els públics
· Compromís social, promoció del territori, foment de l’esport, eixos del cap de setmana

La Mitja Montornès és l’acte més multitudinari i més popular del cap de setmana, però no pas l’únic. Entorn la Mitja, i en col·laboració entre l’organització i els diferents agents del territori, s’estructuren tota una sèrie d’activitats en les que s’impliquen un gran número d’entitats, empreses i institucions, fent del cap de setmana de la Mitja un atractiu que any darrera any atreu més visitants a la població baix vallesana.


Mini Solidària: un dels pòdiums amb l'Alcalde i Regidors de Montornès (Luis Duarte - Mitja Montornès)



Dissabte dia 8 al matí es va organitzar una visita guiada a la Torre del Telègraf, amb un itinerari on els participants van poder conèixer, de primera ma i per experts en la matèria, més de l’entorn natural i històric de Montornès i la serralada Litoral. Entre tots els assistents, 45 persones, es van sortejar lots de mapes i guies de l’Editorial Alpina, un dels organitzadors de la visita, juntament amb l’Ajuntament de Montornès, el Centre d’Estudis Montornès i la Mitja.


Torre del Telègraf (Javier Álvarez-Mitja Montornès)

En el marc de la 30ºMostra de comerç al carrer, organitzada pels comerciants de Montornès a la zona de vianants del centre de la població, es varen organitzar diverses activitats relacionades amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones. Al migdia va haver-hi una Master Class de Zumba, organitzada per l’Ass.de Dones per la Igualtat de Montornès i al vespre un sopar de dones i un espectacle obert al Teatre Municipal. En col·laboració amb la Mitja i dins la mostra de comerç, es varen sortejar entrades dobles pel gran premi de motociclisme de Montmeló d’aquest proper mes de juny, gentilesa del Circuit de Barcelona-Catalunya.
Master Class de Zumba (Ajuntament de Montornès-servei de premsa)

Encara el dia 8 a la tarda, a la zona de la Plaça Pau Picasso de Montornès, va tenir lloc la 7ºMini Solidària, amb 500 infants d’entre 3 i 12 anys. Tota la recaptació de la Mini Solidària es destina a la secció de Pediatria de l’Hospital de Granollers. Aquesta acció solidària es suma a la ja coneguda aportació de mig euro per inscrit que Henkel i la Mitja fan a Creu Roja de Granollers per projectes sociosanitaris a la comarca, a la participació dins el projecte esportiu d’institucions penitenciàries, a la col·laboració amb el projecte Mataró Race d’ajuda a SOS Richi i a la difusió del Dia Internacional de les Dones amb la imatge i els colors al dorsal de la Mitja i els 6km.


Corredor premiat amb entrades MotoGP amb l'Alcalde de Montornès, representants dels comerciants de Montornès i director de la Mitja (Javier Álvarez - Mitja Montornès)

Diumenge dia 9 es van organitzar visites guiades i jornada de portes obertes al jaciment arqueològic de Mons Observans, assentament romà del segle I A.C. Aquest jaciment, a cavall de Montornès i Montmeló, és a tocar de Henkel i de la sortida de la Mitja.

L’oferta pels visitants s’ampliava amb descomptes d’allotjament i menús especials per aquells que volguessin aprofitar al màxim el cap de setmana a la població.

Un any més, el cap de setmana de la Mitja és molt més que una cursa.



Debajo de cada imagen pongo de quien pertenece como me han enviado la noticia. @CULIBLANCO

No hay comentarios: