Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 8 de mayo de 2014

El Triatló Montornès campió d’Espanya de Duatló Cros 03-05-2014


El Triatló Montornès campió d’Espanya de Duatló Cros 03-05-2014

L'equip montornesí es va proclamar campió d’Espanya de Duatló Cros per equips aquest dissabte a Calella amb un conjunt integrat per Ismael Ventura, Francesc Cuevas i Jordi Grau.
Els montornesins van donar la sorpresa ja que a priori no eren dels clubs favorits per emportar-se la victòria ja que els seus integrants tot i tenir un gran nivel al sector del Btt son bastant inexperts al món del duatló. 




La cursa constava de un primer sector de cursa a peu de 6km, un sector de 20km de btt molt durs que sens dubte van afavorir les aspiracions dels nostres i va acabar amb un últim sector de cursa a peu de 3km. El millor dels nostres Ismael Ventura va acariciar la victoria individual fins a l'últim km de la prova on es va veure superat per Jesús de la Morena, nou campió d'España, el tercer lloc va ser pel sub-23 Xavier Jové. Jordi Grau 8è i Francesc Cuevas 25è. Per equips campions d'Espanya el Triatló Montornès seguit per NFoque Race Team de Madrid i el ADSevilla Bikila

Aquest títol més la medalla de bronze obtinguda pel club al campionat català de duatló de carretera el 13 d'abril i la medalla de bronze de Iván Limia al campionat d'España el 6 d'abril a Avilès fa del nostre club un dels clubs més en forma del panorama català i es que no em d'oblidar que el club tant sols te un any i mig de vida.

No hay comentarios: