Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

miércoles, 7 de enero de 2015

Obertes les inscripcions a la 22 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. 08-03-2015


Obertes les inscripcions a la 22 ª Mitja Montornès del Vallès-Montmeló-Vilanova-La Roca. 08-03-2015



·          L’organització ha previst un màxim de 3500 corredors a la Mitja i 1500 als 6km.
·          La satisfacció de l’Atleta Popular, principal objectiu del Club Atletisme Montornès.
·          La Mitja tornarà a ser solidària amb aportacions a accions al territori.
El 7 de gener de 2015 s’han obert oficialment les inscripcions a la 22ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, als X 6km.Montornès.


Entre totes les curses, l’organització preveu un màxim de 5500 atletes, dels que un màxim de 3500 seran de Mitja, 1500 pels 6km. i 500 per la Mini Solidària. S’han mantingut els preus i serveis gratuïts de les darreres edicions i s’espera arribar al màxim d’inscrits previstos. Tots els participants rebran, a més del lot de productes Henkel, una samarreta tècnica de màniga llarga.
La Mitja Montornès tornarà a ser solidària amb el territori. Es farà donació a entitats de la comarca per accions destinades a la població més vulnerable. L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells.
            Aquesta edició, la Mitja Montornès es realitzarà el diumenge 8 de març de 2015 i canvia el recorregut de la darrera edició, al seu pas per La Roca del Vallès, mantenint el pas pel nucli urbà de les quatre poblacions i l’arribada directa a la tornada.
            Aquest any la Mitja coincideix al calendari amb la Diada Internacional de la Dona. Per segon any consecutiu, l’organització de la Mitja han preparat actes i col·labora activament en la commeració d’aquesta diada i en la defensa dels valors que representa.
            El cap de setmana de la Mitja són previstos, com els darrers anys, actes lúdics i culturals que ajuden a promocionar el territori i conformen un cap de setmana d’esport i lleure familiar.
            Els atletes poden inscriure’s i trobar més informació a la web de la Mitja (www.mitjamontornes.com) i les xarxes socials.

No hay comentarios: