lunes, 19 de febrero de 2018

Brillant Cap de Setmana per els atletes del nostre club Atletisme Montornès 18-02-18

Brillant Cap de Setmana per els atletes del nostre Club Atletisme Montornès 18-02-18
Dissabte 17 de febrer s'han celebrat els campionats de Catalunya de Pista coberta sub-20 i els campionats de Catalunya de llançament d'hivern en categories sub-18 i sub-16, amb bons resultats per a les nostres atletes.

Ariadna Domínguez es va proclamar brillantment subcampiona de Catalunya Sub-20 en pista coberta, amb una marca de 10,77 metres a 10 centímetres de la campiona. Ariadna ja es va classificar en una brillant cinquena posició en els campionats de Catalunya Absoluts celebrats el 4 de febrer.

Facebook CULIBLANCO

Youtube CULIBLANCO

En els campionats de Catalunya de llançaments d'hivern, Omaima Chourfi es va classificar en una bona 5a posició en llançament de javelina sub-18, amb una marca de 28.75 metres.

En aquest mateix campionat, Carla Punzano es va proclamar subcampiona de Catalunya de llançament de Martell, amb una marca de 39.29 metres. Amb aquesta marca Carla ha aconseguit la mínima per competir en els Campionats d'Espanya que es celebren a Castelló el proper 30 de juny.

Si dissabte va ser brillant amb les Atletes joves, diumenge els atletes màster no van voler quedar-se enrere, en el campionat de Catalunya en pista coberta de Sabadell.
Alberto Caballero es va classificar en tercer lloc en els 3.000 metres llisos amb un temps de 9.14.21. Albert va formar part de l'equip de cros que es va proclamar subcampió de Catalunya la passada setmana.

Silvia Cedillo  es va proclamar Sots Campiona de Catalunya en 3.000 metres llisos amb un temps de 11.42.24. Silvia va formar part de l’equip de cros femení que es va clasificar en 4arta posició al Campionat de Catalunya la setmana pasada

Gran actuació de  Sandra Cortes, que es va proclamar campiona de Catalunya en 3.000 metres marxa amb un temps de 18.10.92 i de Sergi Matas, que es va proclamar campió de Catalunya en els 60 metres tanques amb un temps de 8.77 i un tercer lloc en 60 metres llisos amb un temps de 7.59

Cal destacar la gran actuació dels nostres atletes més veterans, Francisco Diaz amb dos tercers llocs en pes i en 400 metres llisos en la categoría Master 60-64 i un brillant Javier López campió de Catalunya en 3.000 metres llisos en categoría Master 65-69