martes, 20 de marzo de 2018

El Club Atletisme Montornès dues medalles d'Or i una de Plata al Campionat de Catalunya de 10.000 Absolut a St Celoni 18-03-18

El passat Diumenge dia 18, va tenir lloc a Sant Celoni al Campionat de Catalunya de 10.000 Absolut, Sub 23, Sub 20 i Màster (masculí) i Absolut, Sub 23 i Màster (femení) en el qual el Club Atletisme Montornès va mostrar el seu potencial en el fons Català, amb dues medalles d'Or i una de Plata.
Van començar les noies, on la nostra atleta Sílvia Cedillo, actual subcampiona de Catalunya en 3000 metres en pista coberta, es va proclamar també subcampiona de Catalunya de 10.000 categoria     W-35.

Facebook CULIBLANCO

Youtube CULIBLANCO

En Categoria Sub-20 excel·lent actuació del nostre atleta Miquel Corbera es va proclamar Campió de Catalunya

Més mèrit té el nostre atleta Javier López, actual campió de Catalunya de 3000 metres en pista coberta, que es va proclamar també campió de Catalunya de 10.000 metres en M-65.
Cal també remarcar les actuacions d'Albert Caballero, 5a posició en M-45, Roger Abad també 5a posició en la categoria sub-23 i la 6a posició d'Eloi Cabezas en categoria Absoluta.