martes, 13 de marzo de 2018

El Club Atletisme Montornès tanca la temporada de Pista coberta amb un altre bon cap de setmana 11-03-18

El Dissabte dia 10 es va celebrar el Campionat de Catalunya sub-14 en Pista coberta, a Sabadell, on el Club estava representat per Laia Vives en llançament de pes i Laia Farre en 60 metres tanques.
Excel·lent resultat de Vives que es va proclamar Campiona de Catalunya amb un llançament de 11.87 metres establint un nou rècord del club.

Facebook CULIBLANCO

Youtube CULIBLANCO

En 60 metres tanques Laia Farre va obtenir un meritori 7è lloc, tenint en compte que és el seu primer any a la categoria
Aquest mateix dissabte, a la pista coberta d'Antequera (Malaga) es va celebrar el Campionat d'Espanya Sub-18 en pista coberta, on Sergio Perez participava en 800 metres llisos.
Mala sort per al nostre atleta, va quedar eliminat en la sèrie semifinal amb un 7è lloc en la seva sèrie, la més dura de totes.
El Diumenge dia 11 a Sabadell tenia lloc el Campionat de Catalunya sub-16 en Pista coberta, on Carla Punzano participava en el llançament de Pes.
Carla va obtenir la 5a posició (9.75) en una competició molt renyida, on la distància entre la tercera i vuitena plaça va ser de 30 cm.