lunes, 5 de marzo de 2018

Sergi Matas C.A. Montornès es va proclamar subcampió d'Espanya en 60 metres tanques a Salamanca 03-03-18

Sergi  Matas  Club Atletisme Montornès es va proclamar subcampió d'Espanya en 60 metres tanques a Salamanca 03-03-18
Dissabte, a Salamanca, el nostre atleta Màster-35 Sergi Matas es va proclamar subcampió d'Espanya en 60 metres tanques en pista coberta, Sergi és l'actual campió de Catalunya d'aquesta especialitat.

Facebook CULIBLANCO

Youtube CULIBLANCO

El mateix dissabte a la pista coberta de Sabadell, les nostres atletes Laia Vives i Laia Farre es van classificar per al Campionat de Catalunya Sub-14 que es disputarà aquest proper cap de setmana a la mateixa pista coberta.

El Diumenge Sergio Perez nostre atleta de fons, es va classificar en tercera posició en la cursa de 800 metres del campionat de Catalunya de pista coberta a Sabadell.
El
Club Atletisme Montornès també ha tingut atletes competint en els campionats d'Espanya Sub-20 en pista coberta a Ourense, on Miquel Corbera i Ariadna Domínguez han realitzat un bon paper.