jueves, 7 de febrero de 2013

SERGI MATAS medalla de bronze al CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT. Atletisme Montornès 03-02-2013

Aquest diumenge 3 de febrer s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell.

Un total de sis atletes van representar al C.A.Montornès.

En l'apartat femení destacar l'actuació de Loida Reyes que va finalitzar en 8ena possició en la prova dels 3000 metres llisos amb 10:42.52 seg, mateixa possició que va assolir Anna Olea, viguent campiona de catalunya sub-23, en els 60 metres llisos amb una marca de 8"03 seg a la final y 8"02 a les semis, mateixa marca que va aconseguir la Patricia Purificación i que no li va valdre el pas a la final ja que Olea la va guanyar a les miléssimes, tot i així Purificación va aconseguir una meritoria 9ena possició.
En la categoria masculina Sergi Matas va realitzar una gran actuació aconseguint la medalla de bronze en el 60 metres tanques finalitzant amb8.44 seg, marca que li permet participar el proper cap de setmana en el Campionat d'Espanya Absolut. Juan Arias va participar a les semis del 60 metres llisos finalitzant 5è amb 7.27 seg a la seva semifinal i Marc Capell 4rt de la seva semifinal en els 200 metres llisos amb 23.06 seg.