jueves, 25 de febrero de 2010

Club Atletisme MONTORNÈS 9è MILLOR EQUIP ESPANYOL DE CROSS 25-02-2010

EL C.A. MONTORNÈS 9è MILLOR EQUIP ESPANYOL DE CROSS
El club atletisme Montornès va donar la gran sorpresa al campionat de España de cros per clubs disputat aquest diumenge a Haro (La Rioja) al classificar-se entre els 10 millors clubs estatals de camp a través. L’equip montornesí format per Lluís Aguilar, Victor del Corral, Iván Limia, Elias Resina, Luís Moreno y Albert Lapuente va fer una gran cursa col.lectiva i va tancar amb 228 punts que li va valer la novena plaça .

El conjunt vallesà que va obtenir la medalla de bronze al campionat català a part d’aconseguir el 9è lloc del campionat, va ser el primer club català per davant de l’ISS Hospitalet, el California Sport i el C.A.Manresa, cap d’ells entre els 20 primers de la classificació final.

Els montornesins van fer una gran cursa tàctica en un circuit molt virat, ple de fang per la pluja i la neu caigudes hores abans de la prova i van haver de lluitar sobretot contra un intens fred i un fort vent que feia molt complicat poder córrer. Els nostres es van adequar molt be a tots aquests factors adversos i van fer una cursa en progressió. A la primera de les 5 voltes el Montornès marxava 15è a la classificació per clubs i a la segona ja es va situar en un 9è lloc que no va abandonar fins al final dels 12.050 metres de que constava la prova. El millor dels nostres va ser en Lluís Aguilar que va fer una gran cursa acabant en 41è lloc, millorant les prestacions de l’any passat on va ser 46è. Darrera d’Aguilar van arribar Victor del Corral 50è, Iván Limia 67è i tancant la zona dels punts Elias Resina en 70a posició. Fora dels punts van entrar Lluís Moreno 176è i Albert Lapuente 213è. A la prova van participar mes de 300 atletes que representaven a un total de 53 clubs que s’ havien guanyat la plaça per Haro als diferents campionats autonòmics. La victòria va anar a parar a mans dels actuals campions d’Europa de clubs, el Atletismo Bikila, seguit del Brooks Guadalajara i del Strands.com que va completar el pòdium.

L'equip de fons del Club Atletisme Montornès donarà per finalitzada la temporada d'hivern el dia 14 de març amb la disputa del campionat de Catalunya de marató per relleus on lluitarà un any més per intentar guanyar el títol.