Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

sábado, 6 de febrero de 2010

El Club Atletisme Montornès torna a la llig de segona divisió catalana 06-02-2010


El Club Atletisme Montornès torna a la llig de segona divisió catalana
Una vegada presentats els estadillos a la Federació Catalana, avui em rebut la noticia de que el Club Atletisme Montornès continua sent equip de segona divisió catalana i per lo tant disputarà aquesta categoria els propers mesos d'abril i maig, on lluitarà amb grans localitats com Tarragona.
Aquesta es una gran noticia per un club que l'any passat va perdre la categoria degut principalment a la quantitat de baixes que va tenir. Aquest any espera demostrar que aquesta segona categoria es ben merescuda i lluitara si mes no per mantenir la categoria i si es possible per lluitar a la fase d'ascens.


Les semifinals seran els dies 11 i 18 d'abril i les finals el 2 de maig. Els horaris provisionals i el reglament els podeu trobar a: http://www.fcatletisme.cat/Pairelliure/reglaments/lligacatalana2010.pdf
També informar-vos que aquest any per primera vegada el Club Atletisme Montornès presentarà un equip a la lliga catalana femenina. Esperem gaudir de l'atletisme amb les nostres noies i que ens donin moltes alegries.

Salutacions,
Iván Limia
Responsable de l'equip de cros i lliga--

Cristóbal García Espinosa
Cap de Premsa

Club Atletisme Montornès



No hay comentarios: