Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

domingo, 28 de marzo de 2010

Resultats Mitja Marató 2010. MONTORNÈS-MONTMELO-VILANOVA-LA ROCA



Mohamed Benhmbarka s’imposa a la 17 Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, establint nou rècord de la prova.
Per primera vegada es superen els 2000 arribats a meta a la Mitja Montornès
Lakhouaja i Ríos completen el pòdium darrera Benhmbarka, que bat el rècord de la prova amb 1h04m14s
Ivan Limia torna a guanyar amb autoritat la cursa curta, completant l’èxit del C.A.Montornès, guanyador per equips de la Mitja.
Aquest diumenge ha tingut lloc la 17ª edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, que ha sortit conjuntament amb la 5ª cursa dels 5km de Montornès. Han arribat a la meta de la Mitja 2280 atletes, superant per primera vegada aquesta prova els 2000 classificats.
La victòria final ha estat de l’atleta del C.A. Blanc i Blau, Mohamed Benhmbarka amb un temps de 1h.4min.14seg. rebaixant en més d’un minut el rècord de la prova, vigent des del 2004.
El pòdium absolut l’han completat Driss Lakhouaja (Agrupació Atlètica Catalunya), amb un temps de 1:04:31 i José Ríos (C.A.Manresa) amb 1:05:56.


Pel que fa a les dones, la primera classificada ha estat Meritxell Bonet (C.A.Almacelles Atlètica) amb 1:20:48, seguida de Hasna Bahom (Ag.At. Catalunya) amb 1:25:20 i de Angelica Esparza (ISS Hospitalet) amb 1:26:07.

Per equips, els vallesans C.Atletisme Montornès i L’Aire (Granollers) s’han endut la victòria en categoria masculina i femenina, respectivament.
A la cursa dels 5km., Ivan Limia (C.A.Montornès) ha repetit victòria en categoria masculina i Cecília Crespo (C.A.Laietania) ha estat la guanyadora en dones. Aquesta cursa dels 5km. ha compartit els primers 3km. amb la mitja i ha classificat més de 1200 atletes.
La Mitja i els 5km. han completat un cap de setmana d’activitats que es va iniciar divendres amb les xerrades de salut i esport i va tenir continuïtat dissabte amb les visites guiades al refugi antiaeri de Ca l’Arnau de Montornès i la Mini Marató Solidària, que va fer el màxim d’inscrits i, recordem, donarà tota la recaptació per la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers. José Ríos, tercer classificat de la Mitja d’enguany, afegirà el seu premi a la donació a través de la iniciativa del “dorsal zero”, per la qual qualsevol pot fer aportacions a aquesta causa solidaria.
El dispositiu de control i serveis de la Mitja ha comptat amb gairebé 400 persones, entre efectius sanitaris, policials, protecció civil, voluntaris... que han vetllat per un correcte funcionament de les curses i per que els atletes rebin tota una sèrie d’atencions i serveis gratuïts que inclouen llar d’infants, jocs infantils, guarda-roba, vestidors, dutxes, begudes, menjar de pasta... entre d’altres. A més, i per gentilesa de Henkel, patrocinador principal de la cursa, tots els participants han rebut un lot d’obsequis i una samarreta tècnica de regal.

Un any més, els atletes han respòs i han fet que aquesta edició de la Mitja de Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca sigui la més multitudinària realitzada fins al moment, amb més de 4000 inscrits i esgotant els pitrals a un mes de la cursa.

F.Javier Álvarez; Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca
Autor fotografies: Luis Duarte



No hay comentarios: