Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 22 de abril de 2010

Club Atletisme MONTORNÈS GUANYADOR DEL GRUP B DE segunda CATALANA 22-04-2010

El club atletisme Montornès lluitarà per l’ascens a 1ª divisió
Desprès de la disputa de les dues jornades semifinals de segona catalana ja podem dir que el Club Atletisme Montornès a assolit l’objectiu de la permanència ja que ha guanyat el seu grup i lluitarà per poder pujar a la primera divisió de l’atletisme català. En una segona jornada semifinal, disputada com la 1a a Calella, el passat dissabte els montornesins que portaven 30 punts d’avantatge als seus perseguidors van treure un equip pensant més a la final que a guanyar la jornada i va donar descans a atletes en principi titulars que estaven una mica tocats i va donar l’oportunitat de debutar amb el primer equip a gent de l’escola esportiva com el cadet Edgar 
González que va participar al salt amb perxa. Els vallesans van aconseguir 3 victòries parcials 


que van arribar a càrrec de Jordi Subirà als 5.000m marxa, Iván Limia als 5.000m llisos i Fran Garcia al salt de llargada. L’Atletisme Montornès va sumar un total de 202 punts i l’acompanyarà a la final d’ascens l’Unió Colomenca que va ser segon amb 169,5 punts.
Per l’altre banda del quadre van aconseguir el pas a la final un potent Mollet que li va guanyar la partida al Tarragona que també disputarà la final d’ascens i al GEEG de Girona i a l’Universitari que lluitaran amb el Calella i el Valls, 3r i 4t al grup del Montornès, per no perdre la categoria.
En aquesta segona jornada va destacar l’actuació del juvenil Artur Bossy, que conduit pel seu company d’equip, Iván Limia, va fer 4t als 5.000m llisos aconseguint la mínima pel campionat d’Espanya juvenil amb uns molt bons 15’46”6.
Els resultats d’aquesta jornada els podeu trobar a:
http://www.fcatletisme.cat/Pairelliure/pairelliure2010/lligacat2010/resullligacat2amcalella17410.pdf A la picassa del Valls podeu trobar algunes fotos d’aquesta jornada:
http://picasaweb.google.es/FACVAC/2JORNADALLIGACATALANACLUBS

LES NOIES DEL MONTORNÈS DISPUTARAN LA FINAL B
L’equip femení del Club Atletisme Montornès també va disputar la segona i última jornada semifinal de segona categoria femenina i tot i les baixes (només disposàvem de 5 atletes) es va defensar molt bé aconseguint molt bones posicions individuals que van donar al club del Vallès oriental 107 punts que sumats a la primera jornada fan un total de 212 que valen per evitar ser el cuer de grup i quedar-se molt a prop dels 5 primers de grup. Els dies 2 i 16 de maig les montornesines lluitaran per fer un bon paper a la final B.
Si una de les finalitats de fer un equip de lliga femení era que les nostres joves atletes poguessin competir amb atletes de gran nivell per mirar d’aconseguir bones marques hem de dir que l’objectiu s’està complint ja que aquest dissabte van caure dos mínimes pel campionat d’Espanya juvenil que es disputarà a Nerja (Màlaga) el 10 i 11 de Juliol. Les autores d’aquesta fita son la velocista Patricia Purificación que va fer 26”4 als 200m.llisos i la llançadora Sandra Quintanilla que va llançar el disc a 31,75m. Les dues atletes van guanyar les seves respectives proves.
Els resultats d’aquesta jornada els podeu trobar a:
http://www.fcatletisme.cat/Pairelliure/pairelliure2010/lligacat2010/resullligacat3am2afcandrago17410.pdf
--
Cristóbal García Espinosa
Cap de Premsa
Club Atletisme Montornès



No hay comentarios: