Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

lunes, 26 de abril de 2010

Partidos CB VILA Montornès basquet finde 24 / 25-04-2010. Por Xavi Espin


SOTS25
AEE REGINA CARMELI - CBV MONTORNÈS 63 - 42

Comiat del nostre senior amb mateixa tònica que la resta de la temporada, toca planificar i mirar endevant, tenim molta feina a fer.

SOTS21

BASQUET SANT BOI - CBV MONTORNÈS 70 - 49

El nivell d´exigència d´aquesta competició requereix preparació dels partits, aquesta setmana la manca d´instal.lacions interiors i exteriors han fet mal. S´ho han de fer mirar. L´equip va fer bon paper fins el descans.

JUNIOR MASC

AESC RAMON LLULL - CBV MONTORNÈS 74 - 22

Mal partit davant el segon classificat de la competició. La manca d´intensitat, concentració i les baixes deixen sense opcions l´equip encetat el segon quart.


CADET A

CBV MONTORNÈS - NETSERVEI LLIÇA D´AMUNT 109 - 45

Partit dominat de principi a fí pels joves jugadors del Vila, joc i rival per gaudir, on tots els jugadors han dit la seva. Reconeixement especial per en Daniel Mora (24), amb pocs mesos s´ha fet amb un lloc a l´equip i al Club. Enhorabona nois!!

JUNIOR FEM

CB CABRERA - CBV MONTORNÈS 64 - 32

Les nostres noies amb la mateixa empenta de sempre, però sense poder entrenar tota la setmana, no aguanten el ritme imposat per les locals.


Per tal de planificar la temporada vinent, cerquem jugadors de qualsevol edat i nivell tècnic; El proper diumenge 16 de maig, jornada informativa i de portes obertes.

Esteu convidats!


Més informació:

Xavier Espín  687 01 73 57
Director Tècnic


No hay comentarios: