Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

domingo, 16 de mayo de 2010

Partidos CB VILA Montornès basquet finde 15 / 16-05-2010. Por Xavi Espin

CADET A
CB LES FRANQUESES - CBV MONTORNÈS 54 - 59

Primera victòria a domicili d´un equip molt compacte, que agafa forces per afrontar la recta final de la competició jugant a un nivell espectacular. Gran actuació d´en Wilson Hiciano (17).

CADET B

CBV MONTORNÈS - CB TEIÀ 67 - 43

Amb un gran nivell de concentració i motivació l´equip ha arribat al descans amb la feina feta, gràcies a un nivell defensiu altíssim, que ha deixat el rival amb només 11 punts. Destaquem l´Oscar Loro (14), Massi Caraccio (13) i Carles Pinza (11).


MINI

CBV MONTORNÈS - CB LA ROCA 41 - 30

Els petits del Club no fallen i ens fan gaudir d´allò més amb un partit per enmarcar. Il.lusió, motivació i bon bàsquet han estat els ingredients d´un matí amb un ambient inmillorable. Gràcies a pares/mares i familiars, un cop més; Heu donat tota una lliçó d´esportivitat i caliu.

JUNIOR FEM

CBV MONTORNÈS - CB COLL 43 - 53

Partit igualat fins l´últim quart, on les noies d´en Mateo Gonzàlez s´han desinflat permetent agafar rendes insalvables l´equip visitant. La manca d´efectius condiciona en excès aquest final de temporada.


Per tal de planificar la temporada vinent cerquem jugadors/es de qualsevol edat i nivell tècnic, més informació i pre-inscripcions:

687017357 Xavier Espín (Director tècnic)


No hay comentarios: