Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

miércoles, 17 de noviembre de 2010

PEDALADA BTT 2010. Club ciclista Montornès 21-11-2010


PEDALADA BTT 2010. Club ciclista Montornès 21-11-2010

INSCRIPCIONS Les inscripcions es realitzaran a través d’aquesta web
 
PREUS DE LES INSCRIPCIONS

PARTICIPANTS FEDERATS – 20 € amb llicència F.C.C. o F.E.C.

PARTICIPANTS NO FEDERATS – 28 € amb assegurança d’un dia

Per fer efectiu el pagament i oficialitzar la inscripció cal fer una transferència bancària del dia 20 d’octubre al 17 de novembre.

CAIXA LAIETANA 2042 – 0088 – 18 – 3300003340
S’haurà de fer un ingrés per participant i inscripció.

Haurà de constar el nom i cognom del participant i l’activitat “Pedalada Sant Sadurní”. El resguard o comprovant d’ingrés s’ha de presentar el dia de la pedalada a la taula corresponent juntament amb la llicència federativa i DNI.

Les inscripcions estan limitades a 200 participants, en cas de que abans de la data de tancament de caixa s’hagin esgotat els dorsals no hi haurà ampliació del nombre de dorsals ni inscripcions el mateix dia.

Es notificarà per correu electrònic el dorsal que correspon a cada participant.

No s’admetran llicències federatives que no siguin de la F.C.C o de la F.E.C.
Per fer la inscripció clickeu a la següent icona


REGLAMENT DE LA PEDALADA BTT 2010

La inscripció en la pedalada comporta l'acceptació total del reglament.

És responsabilitat del corredor estar en possessió d'una llicència federativa i o cicloturista que inclouen assegurança per danys personals i de responsabilitat civil.
La organització declina tota responsabilitat en quan els perjudicis que la prova pogués ocasionar al participant o a tercers. A fi efecte de no córrer cap risc innecessari, la organització ofereix la opció d'inscriure una assegurança amb validesa d'un dia al participant NO FEDERAT.

És OBLIGATORI l'ús del CASC homologat.

La pedalada és oberta a tothom, però es recomana preparació i experiència en BTT, amb dos recorreguts marcats: un de LLARG de 30km aprox., i un de CURT de 15km aprox.

El circuit estarà senyalitzat i amb controls i cada corredor estarà obligat a seguir el recorregut de la prova prèviament senyalitzat. La organització recorda que el recorregut no està tancat al trànsit.

El dorsal s’haurà de recollir el mateix dia de la pedalada a partir de les 8.00h del matí o bé el dissabte 20 de novembre de 17:00 - 19:00 hores al local social del Club – Lateral Pavelló d’Esports. Cal portar el DNI i llicència.

El dorsal ha d’estar en un lloc de la bicicleta ben visible durant la pedalada, en acabar, i entregar el dorsal es donarà l’esmorzar (botifarra i beguda) + bossa d’obsequis amb diferents productes valorats amb un preu superior de 20 €.
També s’obsequiarà a tots els participants amb el maillot INVERSE de la pedalada i braga INVERSE
Per veure els obsequis de la pedalada clickeu aquí
La organització es reserva el dret de modificar el traçat i de neutralitzar la totalitat o part de la pedalada en cas de força major. Si per motius aliens a l’organització s’hagués de suspendre la pedalada, es comunicarà la nova data de celebració.

Per als MENORS de 16 ANYS és imprescindible la signatura del pare o tutor legal qui serà el responsable, i a portar el número de la targeta sanitària (CatSalut) al full d’inscripció.

Els participants seran els responsables del seguiment de les normes de circulació.

Els abandonaments, hauran de ser comunicats en els controls del circuit.

La organització no es fa responsable de les destrosses que es puguin ocasionar abans, durant i després de la prova, declinant tota responsabilitat en quan els perjudicis que la prova pogués ocasionar al participant o terceres persones.

Per tal de preservar el medi natural i la pròpia seguretat dels participants, la organització en els punt d’avituallament facilitarà zones per abocar les deixalles.

El sol fet de participar implica l'acceptació i compliment del present reglament. Tot allò que no hi és especificat queda sota decisió de la organització.

Inscripcions limitades a un màxim de 200 dorsals


No hay comentarios: