Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

lunes, 8 de noviembre de 2010

VOLEIBOL A MONTORNÈS por IES MARTA MATA. 2010



Hola a tothom,
per primera vega a Montornès tenim un equip de voleibol format per nens i nenes del poble, competeix al Consell Esportiu del Vallès Oriental. Aquest equip neix per la Associació Esportiva que hi ha al INS Marta Mata i que está inscrita al Pla d'Esport a Catlaunya, Pla que l'Ajuntament va donar el seu suport amb la signatura d'un conveni entre Ajuntament i Ins Marta Mata on entra altres coses es va comprar material esportiu.


S'ha de donar suport en aquesta iniciativa ja que no es fàcil crear nous esports i ara que en tenim un on les nenes son mes donades a practicar-lo s'ha de donar el major suport perquè tiri cap endevant i potser que a Montornès es tingui un Club de Voleibol amb cara i ulls.
us paso nota de premsa i fotos

Partit de voleibol a Montornès del VOLEIBOL INS MARTA MATA

Aquest dissabte en el pavelló poliesportiu municipal s’ha jugat per primera vegada a l’historia a Montornès un partit reglat de voleibol. Aquesta temporada a Montornès tenim un equip mixta de voleibol del Institut Marta Mata (VOLEIBOL INS MARTA MATA) que competeix en el Consell Esportiu del Vallès Oriental. Aquest equip esta inclòs en la lliga infantil de voleibol amb un total de 10 equip del Vallès Oriental, aquesta competició va començar aquest cap de setmana i acabarà el proper mes de maig 2011. En el pavelló es jugaran un total de 9 partits.

Aquest primer partit es va jugar contra el Club Voleibol Torelló i es va perdre per 3 sets a 0 a favor del CV Torelló, però els nostra equip va donar la cara en tot moment.

En aquesta competició estan inscrits equips amb molta solera com són, E. Pia Granollers, IES C. Vallbona, IES C. Bellera, EMT Granollers, CV Torelló.

El Departament d’Esports de Montornès ha donat suport amb la donació de pilotes de voleibol i la compra dels postes i xarxa de joc.

Departament d’Esports
gràcies
Josep Maria Rosas
Tècn
tic d'Esports





Más entradas MÁS DEPORTE Montornès

No hay comentarios: