Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

miércoles, 12 de enero de 2011

Atletisme MONTORNÈS 4rt AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS B EN PISTA COBERTA el 09-01-2011

El C.A.MONTORNÈS 4rt AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS B EN PISTA COBERTA

 Molt bona actuació de l’equip montornesí absolut masculí a la final B del campionat de Catalunya en pista coberta disputada aquest diumenge 9 de gener a Sabadell. Amb un equip plegat de gent jove l’Atletisme Montornès ha aconseguit el repte de superar la setena posició amb la que partia segons les puntuacions d’accés a la final i ha estat lluitant per la segona posició fins la última prova, els relleus 4x200.




D’aquesta manera el Montornès millora la 7a posició aconseguida fa dos anys a Vilafranca i aconsegueix ser el millor club vallesà de la competició. La matinal atlètica a finalitzat amb 3 victòries parcials pels montornesins a càrrec de Fran Garcia al salt de llargada amb 6,64m, Otmane Btaimi als 3.000m llisos amb 8’40”43 i Albert Herrero,la nova incorporació, que ha guanyat la prova del llançament de pes amb 14,61m el que suposa tornar a batre el seu propi record del club aconseguit la setmana passada. Aquestes 3 victòries unides a la resta de bons resultats a fet que el C.A.Montornès sumes un total de 58 punts a les 13 proves disputades. La victòria i l’ascens a la divisió A per la propera temporada a estat per l’U.A. Barberà que ha guanyat la final amb 76punts per davant de l’Igualada (64p) i del Vic (62.5p) que han fet segon i tercer respectivament.

Aquests resultats son un estímul per tots els components del C.A.Montornès de cara a afrontar amb il·lusió i garanties el proper mes de maig el debut a la màxima categoria de l’atletisme català a l’aire lliure.

I algunes de les fotos de la final en els propers dies a la web de la federació:



--
Cristóbal García Espinosa
Cap de Premsa
Club Atletisme Montornès



No hay comentarios: