Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 3 de febrero de 2011

Atletimes Montornès medalla d'argent al Campionat de Catalunya Absolut de Cross. Albert Herrero sots campió de Catalunya Promesa 2011

Albert Herrero sots campió de Catalunya sub-23 en llançament de pes
Una de les noves incorporacions d’aquesta temporada 2010-11, el llançador Albert Herrero, a aconseguit aquest cap de setmana a Sabadell la medalla d’argent al campionat de Catalunya sub-23 a la prova del llançament de pes. Herrero a fet un millor llançament de 14,65 m. i només s’ha vist superat per l’atleta del ISS Hospitalet José Javier Ortega que va batre el rècord dels campionats. Aquest cap de setmana el montornesí disputarà a Sevilla la final nacional on tindrà com a objectiu lluitar per un esglaó del podi.

L’Atletisme Montornès argent al campionat de Catalunya absolut de cros
Ja no es una sorpresa per a ningú que l’equip de cros masculí del Club Atletisme Montornès es classifiqui pel campionat d’Espanya de cros per clubs o que aconsegueixi pujar al podi al campionat de Catalunya. Aquesta vegada els vallesans han anat un pas més amunt i s’han penjat la medalla d’argent per clubs darrera del tot poderós F.C.Barcelona. A la final catalana disputada aquest diumenge a Granollers, conjuntament amb el cros internacional els montornesins van fer una molt bona actuació i tot i les baixes van tornar a demostrar que son un bloc molt sòlid acabant per davant del Lloret que va ocupar el tercer lloc del podi i per davant d’altres potents clubs com el C.A.Manresa de l’Olimpic José Rios o el ISS Hospitalet, actuals campions de Catalunya de cros curt. El sextet Montornesí va estar format per Otmane Btaimi (16), Elias Resina (25) Victor Morente(38), Lluis Vila (47), Iván Limia(80) i Albert Lapuente (99).  El proper 13 de febrer, a Punta Umbria (Huelva), l’equip vallesà tindrà la difícil missió d’intentar aproximar-se a l’èxit aconseguit la campanya passada on van ser 9ns al campionat d’Espanya. Aquesta vegada ho farà com ja va passar fa dos anys presentant dos equips.
Un altre dels montornesins destacats de la matinal atlètica va ser el juvenil Artur Bossy que va fer bons els pronòstics que el situaven lluitant per una de les tres medalles en lloc i desprès d’una gran cursa va finalitzar segon darrera el lloretenc Jonatan Romeo. Bossy ara es centrarà en preparar el campionat d’Espanya de l’especialitat que es celebrarà el proper 27 de març a Asturies i on aspira a estar entre els millors.
La delegació del club Atletisme Montornès no va acabar aquí ja que van ser 62 els integrants que van participar a la final catalana. També van destacar els juvenil Ferran Calero e Inés Ferrón, l’infantil Younes El Oukili i l’aleví Berta Vives, tots ells entre els 30 primers classificats.